Danmark, Tyrkiet

Ikke-kategoriseret

Andrew Brunson kommer til Danmark: Hør hans tale her

Af Redaktionen

Andrew Brunson

Del artikel

Andrew Brunson kommer til Danmark

Norine og Andrew Brunson kommer til Danmark i juli og skal tale på to bibelcampinger. På grund af covid-19 restriktioner kan kun fastboende på disse bibelcampinger deltage i møderne, men andre kan se et af møderne på Youtube søndag den 25. juli klokken 19.30. Linket til mødet findes i bunden af denne artikel.

Norine og Andrew er inviteret af Dansk Europamission, som udgav Andrews bog, Guds Gidsel, på dansk, hvor han fortæller om fængselsopholdet.

Andrew Brunson havde været missionær i Tyrkiet i 23 år, da han uforvarende blev gidsel i et storpolitisk spil mellem Tyrkiet og USA. Uretmæssigt sad han to år i tyrkisk fængsel på grund af falske anklager om blandt andet spionage, terrorisme og våbensmugling, før han endelig blev løsladt i oktober 2018.

Andrew sad på et tidspunkt i celle med 20 radikale muslimer samt i isolation. Her gennemgik han en dyb troskrise, hvor han ikke kunne fornemme Guds nærvær, tvivlede og nærmede sig psykisk sygdom. Men gennem det hele begyndte han at se konturerne af Guds plan og se hans indgriben.


Tryk her for at høre talen live


Støt Tyrkiet: Menighedsplantning