Rejs ud

I Dansk Europamission glæder vi os til at invitere danske kristne med til fantastiske Tadsjikistan i forsommeren 2024 fra den 2. juni – 10. juni.

I efteråret 2023 var 19 danskere fra 12 forskellige menigheder på inspirationstur med Dansk Europamission til Tadsjikistan.

Her er nogle af deltagernes refleksioner og indtryk fra turen:“Den allerstørste oplevelse for mig var at være ude i bjergene. Kombinationen af at trække stikket helt og at være uden kontakt med omverdenen og samtidig nyde den fantastisk smukke natur, hvor der var bjerge til alle sider. Jeg var fuldstændig blæst bagover.”
Berit Ploug, deltager på inspirationsturen i oktober 2023 .

“Mødet med kvinderne var stærkt. I stedet for at blive knækket af fortiden, tager de kampen op og får noget kontruktivt op at stå. Alle møderne med folk gjorde et stort indtryk på mig.”
Inge Skadkær Hansen, deltager på inspirationsturen i oktober 2023.

“Det var nogle værdifulde minder for min mand og mig, fordi dem vi mødte udtråler det håb, de har fået. Det vil jeg tage med videre.”
Doris Christensen, deltager på inspirationsturen i oktober 2023.

Turen arrangeres af Dansk Europamission. UNITAS er teknisk rejsearrangør.

Prisen er12.950 kr.pr. person.

Prisen inkluderer følgende:

 • Fly København – Dusjanbe tur/retur.
 • Transport til og fra lufthavn til 4-stjernet hotel i Dusjanbe.
 • Indkvarteringi dobbeltværelse i Dusjanbe (enkeltværelse mod ekstragebyr).
 • Halvpension
 • Du kommer til at møde lokale kristne.
 • Udflugt til den historiske Hissar-fæstning med engelsktalende guide. Vi skal høre hvordan Silkevejen gik gennem det nuværende Tadsjikistan og de forskellige riger landet var været underlagt, bl.a. Det Persiske Rige der er omtalt i Bibelen.
 • Udflugt tildet storslåedeTe-hus, som er et moderne slot, hvorTadsjikistans præsident møderstatsledere.
 • Udflugt til det yderste af Himalayabjergene og ophold ved den smukke bjergsø Iskanderkul med turkisblåt vand. Ifølge legenden har Alexander den Store set søen. Turen tager os af snoede veje op gennem et fascinerende landskab, indtil vi er i 2.000 meters højde. Her skal vi bruge tid i storslået natur. Der bliver korte vandreture til vandfald over floden på hængebro.
  Det bliver en tid med indblik i traditionel tadsjikisk gastronomi og kultur. Og så bliver det en tid til at fordøje alle indtrykkene vi har fået igennem dagene i Dusjanbe.
  • Én overnatningigæstehus itraditionel tadsjikisk landsby tætved søen.
  • Vandringi bjergenemed engelsktalende guide.
  • Morgenmad, frokost og aftensmad iIskanderkul.

Hvordan kommer man i betragtning til turen?

Du har allerede taget første skridt ved at læse informationen her. Der er 20 pladser på turen i alt.

Vi vil gerne sammensætte en gruppe, med forskellige baggrunde, som dog har forståelse for de kristnes situation.

Du skal ansøge om at komme med på turen ved at skrive til rejseleder Palle Flyger på palle@daneu.dk


Læs om tidligere rejser her

Turen går til Sri Lanka – når to familier rejser sammen – hvor kan to familier med i alt 7 børn i alderen 10-22 år rejse hen?

Mødte taknemmelige kristne og så blåhvaler, elefanter og leoparder

Felix Rejser arrangerede i samarbejde med Dansk Europamission i efteråret 2017 og 2018 rejser til Sri Lanka og i 2019 en rejse til Kasakhstan og Kirgisistan. På rejserne fik deltagerne storslåede naturoplevelser, så seværdigheder samt mødte lokale kristne og hørte deres historier.