Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvordan bruges din gave?

Dansk Europamission arbejder på, at så stor en del af de indsamlede midler som muligt går direkte ind i projekter til gavn for den forfulgte kirke

 

Når du giver en øremærket gave til et at vores projekter, går 95% af gaven til det projekt, du har øremærket gaven til, mens 5% bidrager til omkostningerne til projekttilsyn, informationsarbejde, bogholderi og revision.

Giver du en ikke-øremærket gave til Dansk Europamissions arbejde, anvendes en mindre andel til projekter.

Faldende udgifter til løn

I løbet af de senere år er antallet af medarbejdere på Dansk Europamissions sekretariat i Danmark reduceret. Målet med at nedbringe lønudgifterne i Danmark er, at den størst mulige andel af de indsamlede midler overføres til projekter til gavn for de forfulgte kristne og evangeliets udbredelse. I projekterne er der ansat lokale medarbejdere, som udfører arbejdet.

Omregnet til fuldtidsmedarbejdere var der kun ansat omkring 3,5 årsværk på Dansk Europamissions sekretariat i 2019.

Faldende udgifter til kontor

Dansk Europamission arbejder løbende på at effektivisere driften af missionsvirksomheden, og blandt andet derfor solgte man i 2012 den kendte store villa på Østerhegn 26 i Bagsværd. Derved kunne man spare omkostninger til vedligeholdelse af den efterhånden ældre villa.

Det er i øvrigt en ejendom mange kender, da den dannede rammen om missionens virke under den kolde krig, hvor Dansk Europamission – i ofte strid hjemlig politisk modvind – gjorde opmærksom på forfølgelser af kristne i Østblokken. Desuden har mange unge kristne boet på det kristne kollektiv på villaens 1. sal. Mange initiativer er udgået fra dette sted – til hjælp for forfulgte kristne og udbredelse af evangeliet i lande, der er lukket for traditionel mission.

Rejseudgifter

Alle flyrejser er på økonomiklasse. Ved tilsynsrejser vil Dansk Europamissions medarbejdere enten bo gratis hos vores samarbejdspartner, i et gæstehus eller på hotel til en rimelig pris.

Alle spørgsmål er velkomne

Skulle du have nogle spørgsmål til, hvorledes din gave anvendes, er du altid velkommen til at ringe på 4444 1313 eller skrive til info@forfulgtekristne.dk