Nødhjælp og udviklingsprojekter

Foredrag: Præst blev truet på livet, men hjælper fortsat udsatte

I København og Aarhus kan du snart møde en præst, der er blevet truet på livet på grund af sin kristne tjeneste i et overvejende muslimsk land.

Af Redaktionen

Del artikel

Det har dog ikke standset ham eller menigheden i fortsat at række ud til udsatte i deres lokalområde. Her bor dysfunktionelle familier, hvor flere forældre på grund af arbejdsløshed og/eller misbrug ikke sørger ordentligt for deres børn.

Men i kirken kan familierne få poser med håb – poser med mad, så børn og voksne kan få mad i ugens løb, på grund af støtte fra Dansk Europamissions givere. Før uddelingen af poser kan børn helt frivilligt deltage i børnemøder og voksne i andre møder med sang og forkyndelse.

Flere deltager og oplever, at det gør dem godt at høre om Jesus og hans kærlighed og tilgivelse. Og de oplever, at Jesus sætter dem fri fra misbrug og lige så stille leder dem ud af de dybe problemer, de er havnet i – ind i et helt nyt liv.

Præsten vil også fortælle, hvordan samfundets skepsis og fordomme kan nedbrydes, når forfulgte kristne hjælper udsatte i deres lokalsamfund. Kommunen henviser faktisk nogle gange udsatte til kirken, da den har set, hvad det kan betyde for dem at komme i kirken.

Foredragene finder sted den:

19. september 2019, Frederikshaldsgade 15, 8200 Aarhus, klokken 19.00-21.00. Der serveres kaffe, te og kage.

21. september 2019, Herlevgårdsvej 28, 2730 Herlev, klokken 12.00 til frokost, foredrag, lovsang og indslag. Afsluttes med kaffe kl. 15.00.

Tilmelding nødvendig på 4444 1313 eller  info@forfulgtekristne.dk