Ikke-kategoriseret

Felixrejse: Du kan give fattige srilankanske kristne bibler

På rejsen får du mulighed for at prøve at dele bibler ud til fattige kristne – ligesom der er rig mulighed for opleve kulturen, nyde landets hvide sandstrande, komme på safari og se elefanter og tigere.

Af Samuel

sri lankan elephants

Del artikel

Billede: Der er rig mulighed for at møde elefanter, både på safari og hvor man ellers færdes på øen (Foto: Anton Croos)

Felix Rejser arrangerer i samarbejde med Dansk Europamission en ferierejse til Sri Lanka fra den 28. oktober til den 12. november 2018. Landet er rigt på hvide sandstrande, og man kan komme på safari og se elefanter og tigere. Landet har i århundreder været kendt for sin te, som dyrkes på omkring 500 plantager, og på turen er der besøg på disse teplantager

Billede: Der er omkring 500 teplantager i Sri Lanka, her teplantage på bjergskråning ved Kandy (Foto: Colby Otero)

Det er sikkert at møde kristne på Sri Lanka

Rejsen vil også byde på møder med srilankanske kristne og mulighed for at opleve det rige kirkeliv i landet. For år tilbage blev kirker nedbrændt og kristne udsat for voldelige overfald, men i de senere år er forholdene for kristne i Sri Lanka blevet forbedret, og det er derfor sikkert at besøge landet og møde de lokale kristne. Dansk Europamission har arbejdet i Sri Lanka siden 2011, og vores givere har sikret, at mange kristne, der er så fattige, at de ikke har råd til en bibel, har fået en bibel, ligesom fattige pastorer har fået hjælp til selvhjælp. 

Deltagerne får mulighed for at nyde Sri Lankas bounty-strande i Stillehavet (Foto: Honeplus)

Vi har modtaget vidnesbyrd fra lokale pastorer om den store forskel, biblerne som Dansk Europamissions givere sponsorerer, gør for lokale kristne.

Pastor Harsha Dhanushka fortæller

Vi vil gerne benytte denne mulighed til at sige tak for, at I har forsynet os med bibler. Det er en vigtig opgave at sørge for bibler i disse afsidesliggende områder. Jeg håber og beder for, at uddelingen vil blive en stor succes, og at vi gennem den vil blive i stand til bedre at udbrede Guds Ord.

Billede: Rejselederne Ellen og Alex har erfaring med bibeldistribution på Sri Lanka (klik på link)

Kirken begyndte sin tjeneste for 15 år siden, og på nuværende tidspunkt arbejder vi med at udbrede Herrens Ord i meget afsidesliggende områder. De fleste af de troende i området er bønder, og de har ikke råd til at købe en bibel. Denne gave har virkelig været en velsignelse for dem. Tak!

De fleste af de troende i området er bønder, og de har ikke råd til at købe en bibel. Denne gave har virkelig været en velsignelse for dem. Tak! – Pastor Harsha Dhanushka

Pastor K.J.R Jayatissa fortæller

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for biblerne, som vi har hårdt brug for. Gennem vores tjeneste, som begyndte for 20 år siden, har vi aldrig før modtaget så fantastisk en gave. Derfor vil jeg gerne takke giverne, som har betalt for biblerne, og også Evangelical Alliance i Sri Lanka, som har uddelt biblerne. Endnu en gang tak, og må Gud velsigne jer!

Ønsker du at deltage i rejsen til Sri Lanka? Tilmeldingsfristen den 27. august nærmer sig, så kontakt 7592 2022 eller felixrejser.dk snarest, hvis du ønsker at deltage.

Fakta

Felix Rejser har i mere end 50 år arrangeret kvalitetsrejser, herunder kultur- og historiske rejser, rejser med naturoplevelser samt rejser til bibelske destinationer. I år arrangeres der omkring 45 rejser til 27 lande. Alle rejser er med danske rejseledere, som står til rådighed for deltagerne 24/7.