Syrien

Nødhjælp og udviklingsprojekter

Kurdere: ”Det eneste sted, du kan få hjælp, er hos de kristne”

I vort projekt i Syrien får de allermest udsatte hjælp. En af dem var en enke med syv børn. Hun var på flugt fra de muslimske ekstremister og kom til det kurdiskkontrollerede område i nordøst.

Af Samuel

Del artikel

Enken havde ikke noget at give sine børn at spise og bad om hjælp alle steder. Men hun blev hele tiden afvist og var nu helt desperat.

Så pegede folk hende i retning af kirken og sagde: ”Det eneste sted, du kan få hjælp, er hos de kristne”. Så hun mødtes med vores kirkepartner og nødhjælpsteam. Da hun så disse kristnes kærlighed, og hvordan vi hjælper de familier, som har mest brug for det, uden at spørge om deres baggrund, blev hun meget rørt og påvirket af vores hjælp.

Hun spurgte, om hun også kunne få lov til at besøge kirken og deltage i møderne der. Hun kunne godt lide det og tog efterfølgende også alle sine børn med til kirken, fordi hun ønskede, at de blev velsignet i Jesu navn. Selvom hun ikke var kristen, fornemmede hun Guds nærvær her i kirken. Hun sagde til vores partner, pastoren: ”Mange tak for al jeres hjælp og jeres kærlighed til os. Uden jeres hjælp ville min familie og jeg ikke have overlevet”.

Tak til enhver der støtter nødhjælpsarbejdet i Syrien!

Støt Syrien: Nødhjælp til kristne og andre fordrevne