Irak, Iran, Syrien

Ikke-kategoriseret

Anegrete: ”Inspirerende og oplysende møde”

Mange gav positive tilbagemeldinger på møderne i København og Silkeborg den 14. og 16. april, hvor deltagerne fik et dybdegående indblik i situationen i Syrien, Irak og Iran.

Af Redaktionen

Del artikel

Anegrete Mariotti deltog i mødet i København. Hun beskriver mødet således: ”Inspirerende og oplysende – vi fik et dybdegående indblik i situationen i Syrien, både politisk og militært, og i Dansk Europamissions arbejde”. Med et smil slutter Anegrete: ”Jeg håber ikke det opfattes som om jeg fedter for Dansk Europamission, men jeg er meget imponeret af arbejdet”.

Henry Kristiansen var med i Silkeborg. Han fortæller: ”Det var et spændende foredrag ved den iranske indlægsholder. Han og hans ægtefælle havde virkeligt noget, de gerne ville fortælle. De fortalte om, hvordan de var kommet til tro på Jesus, og om hvordan muslimer i dag kommer til tro, og de vilkår de så må leve under. Der er også store muligheder for os i Danmark, idet der kommer mange flygtninge hertil. Der er meget brug for forbøn”.

Henry slutter: ”Det var også et spændende indlæg de unge kom med. De fortalte om deres tur til Sri Lanka i vinterferien, og om hvad oplevelserne havde betydet for dem og deres tro”.

Det er med stor taknemmelighed vi ser tilbage på møderne fortæller kommunikations- og projektchef i Dansk Europamission, Samuel Nymann Eriksen. Han siger: ”Søndag morgen blev jeg ringet op af mand der havde deltaget i mødet i Silkeborg, hvor Behrang og hans hustru Nadia fortalte deres vidnesbyrd og om hvordan tusinder af muslimer konverterer fra islam til den kristne tro i Iran. Manden fortalte at han var meget opmuntret af at høre deres vidnesbyrd og af at møde to brændende kristne”.

Samuel slutter: ”Jeg synes det er opmuntrende, at deltagerne ikke kun fik indsigt i situationen i Mellemøsten og Dansk Europamissions arbejde, men at det rige åndelige liv man kan finde kristne i Mellemøsten blev til berigelse for kristne i Danmark”.

Støt Syrien: Nødhjælp til kristne og andre fordrevne