Iran

Ikke-kategoriseret

Efterretningsfolk tæskede indlagt Saeed

Desværre er der sket det at om morgenen den 20. maj, kom et antal efterretningsfolk uanmeldt til hospitalet hvor Saeed Abedini lå. De fjernede med vold Saeed fra hospitalet, tævede ham og gav ham efter forlydende et elektrisk stød. Han blev ført tilbage til Rajaj Shahr fængslet.

Af Samuel

Del artikel

De iranske kristne beder derfor om fornyet forbøn for Saeed Abedini. Saeed har været fængslet siden 26. september 2012. Midt i marts 2014 blev han overført til et hospital hvor han modtog nødtørftig behandling, men hans familie fik lov til at komme og give ham mad, hvilket gjorde at han tog lidt på og kom til kræfter igen.

Billede: Saeed Abedini og hustruen Naghmeh

Denne hændelse er en af flere lignende tilfælde af mishandling af kristne og andre fanger i det iranske fængselssystem i de seneste uger.

I 2009 blev Saeed advaret om risikoen ved sit engagement i huskirker, og derfor lagde han sit fokus på humanitære aktiviteter ved sine efterfølgende rejser til Iran. I 2012, mens han var på besøg hos sine forældre og var i gang med at udføre nødhjælpsarbejde, blev han tilbageholdt, og i januar 2013 blev han dømt skyldig i anklager om statsfjendtlige aktiviteter (på grund af hans engagement i huskirker) og idømt otte års fængsel. Saeed har dobbelt statsborgerskab i Iran og USA. Hans kone Nagmeh og deres to børn opholder sig i USA.

De kristne som støtter Saeed og hans familie takker for vores bønner. De anmoder om fortsat forbøn især for at:

a. Saeed må føle Jesu nærvær hver dag, vil opleve Hans helbredende berøring og må modtage passende lægehjælp.

b. Saeeds kone Naghmeh, deres to børn og resten af deres familie må erfare Jesu nærvær og fred.

c. dommen må blive omstødt og Saeed sat fri.

d. andre som i øjeblikket sidder i fængsel i Iran på grund af deres kristne tro eller handlinger må blive løsladt og alle anklager mod dem frafaldet.

e. alle embedsmænd der er involveret, må elske barmhjertighed, handle retfærdigt, lære om Jesus og vælge at følge Ham.

Giv de iranske kristne flere Ny Testamenter

De forfulgte kristne i Iran beder også om flere Ny Testamenter. De står midt i en stor vækkelse, og har brug for Ny Testamenter til de tusindvis af iranere der er åbne for Evangeliet.

Millioner af mennesker i det muslimske Iran der lever i et åndeligt mørke. De ved ikke at de kan kende Gud som deres kærlige far – blot ved at tro på Jesus Kristus.

Du kan være med til at møde deres dybe åndelige behov ved at give en gave således at Det Nye Testamente kan smugles ind til de forfulgte kristne i Iran. Det betyder at de kristne kan sprede Evangeliet og bringe håb og glæde til mennesker i nød.

For ca. 247 kr. kan du hjælpe syv mennesker. Din gave vil blive smuglet ind i Iran så mennesker kan modtage Det Nye Testamente på deres eget sprog. 70 dyrebare eksemplarer fra dig koster ca. 2.470 kr. Der er et desperat behov i Danmark vil være med til at give Evangeliet til mennesker i Iran.

Giv Ny Testamenter nu: 

Støt