Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tyrkiske kristne anmoder om forbøn efter jordskælv

Fra vore samarbejdspartnere i Tyrkiet har vi modtaget anmodning om forbøn for landet

Tyrkiske kristne anmoder om forbøn efter jordskælv

Natten til mandag den 6. februar samt mandag eftermiddag 2023 ramte kraftige jordskælv det sydlige Tyrkiet. Flere hundrede er dræbte.

Netop nu er en præst og en medarbejder, som Dansk Europamission støtter økonomisk, på rejse i det vestlige Tyrkiet, ikke langt fra området, hvor et af jordskælvene fandt sted.

De har forsøgt, men har endnu ikke fået kontakt til tyrkiske kristne de kender fra området, bl.a. in Antakya, Gaziantep og Iskenderun. Derfor anmoder de om forbøn.

Kristen radio i det sydøstlige Tyrkiet

Netop i det sydøstlige Tyrkiet har Dansk Europamissions forbedere og givere sikret, at der i 2019 kunne etableres en kristen radiostation.

I et interview fortæller stationens leder: Selvom der er en grænse midt i den region, vi sender til i det sydøstlige Tyrkiet og Nordsyrien, er det vigtigt også at sende til Syrien, da mange rejser frem og tilbage over grænsen. De har brug for at høre sandheden fra Guds ord. Så vidt vi ved, er der ingen kristne FM–radiostationer i Syrien. Dette krigsramte område har desperat brug for at høre håbet i evangeliet.”  

Læs hele interviewet her…

Støt nu