Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

I den stjålne håndtaske fandt tyven en uventet skat

Af Redaktionen

Del artikel

Iranere kommer i stigende grad i besiddelse af Guds ord. Ofte sker det ved, at kristne trofast deler evangeliet med venner og familie. Men nogle gange – som denne historie viser – sker det på forunderlige og uventede måder:

En narkoman stjal en kvindes håndtaske. Da han kom hjem, gennemsøgte han tasken i håbet om at finde penge. Til sin skuffelse fandt han ingen. I stedet fandt han det Nye Testamente. Han læste et par sider og blev dybt berørt. Men han var optaget af at skaffe flere stoffer, så han lagde det til side.

Da han senere besøgte noget familie, kiggede han i smug i en anden håndtaske. Og ja: endnu et Ny Testamente! Han læste endnu et par sider.

Til sidst stødte han på én, som delte evangeliet med ham og gav ham et eksemplar af det Nye Testamente.

Den nu forhenværende narkoman er i dag kristen. En kristen broder oplærer ham i troen, og han vokser i troen på Jesus.

Bed gerne for denne mands fortsatte trosudvikling, for flere muligheder for at smugle bibler til Iran og for de kristnes sikkerhed.

Du kan række en hjælpende hånd til lokale kristne, så de kan give Det Nye Testamente til mennesker, der længes efter at opleve Guds kærlighed. Det koster 40 kr. at sikre, at et eksemplar af Det Nye Testamente smugles ind i Iran eller nabolande, hvor der også bor iranere.

Støt Iran: Indsmugling af Nye Testamenter

Dansk Europamission har modtaget denne beretning fra vor samarbejdspartner Elam, der arbejder for at styrke undergrundskirken i Iran og udbrede Nye Testamenter i landet.