Ikke-kategoriseret

Lider én legemsdel, så lider også alle de andre

Denne andagt er skrevet af en af Dansk Europamissions samarbejdspartnere fra Kirgisistan.

Af Redaktionen

Del artikel

I 1. Korintherbrev 12,26-27 læser vi: ”Lider én legemsdel, så lider også alle de andre. Bliver én legemsdel hædret, så glæder også alle de andre sig. I er Kristi legeme og hver især hans lemmer”.

I disse svære tider for kristne over hele verden er vi kaldet til at opmuntre og støtte hinanden som ét legeme. Vi kan se, at kristne allevegne lider på forskellige måder: nogle lider indefra, andre udefra. Men når ´Håbets børn` sammen brænder i én ånd, i én vision, så vil der ikke være nogen afstand og intet, der står imellem os! Vores himmelske far kan opfylde vores drømme og besvare vores bønner.

I dag har vores brødre og søstre med muslimsk baggrund i Centralasien brug for vores særlige opmærksomhed. Ikke kun fordi de i stigende grad forfølges, men også fordi de kan være nøglen til at nå de fortabte muslimske, tyrkisktalende folkeslag i Rusland, Afghanistan og Kina.

  • Mange unge i Centralasien søger efter Gud, men ender nogle gange i radikale muslimske miljøer. Bed for, at kirken må have mod til at dele Kristi kærlighed med dem.
  • Bed for myndighederne, at de må behandle ikke-muslimer på lige fod med andre.

Tak for jeres forbøn!