Sri Lanka

Nødhjælp og udviklingsprojekter

Trods smerten glædede de sørgende forældre sig over, at deres børn var i sikkerhed i Jesu arme

Og forældre finder trøst i at deres afdøde børn er i sikkerhed i Jesu arme

Af Samuel

Del artikel

Denne påske prædikede jeg over 1. Korintherbrev 15,58Derfor, mine kære brødre, stå urokkeligt fast, og giv jer helt hen i arbejdet for Herren. I ved jo, at jeres slid ikke er spildt i Herren.

Få kilometer derfra sønderrev selvmordsbombere kirker og dræbte flere end 250 medlemmer af menighederne, heriblandt 45 børn. Hele Sri Lanka sørgede.

En dag efter angrebet besøgte jeg sørgende familier og dem, der var blevet såret. Deres sorg og lidelse var enorm; angrebene havde knust deres hjerter og ødelagt deres liv. Men håbet fandtes stadig. Trods smerten glædede de sørgende forældre sig over, at deres børn var i sikkerhed i Jesu arme. Dette var deres eneste trøst. Påsken minder os om, at døden ikke har det sidste ord, og at der for den kristne er et uforgængeligt håb i døden.

Angrebene i påsken påførte folket stor smerte og skabte panik. Men fra et bibelsk perspektiv er dette kun en midlertidig tilstand. Når de ses i lyset af evigheden, minder sådanne hændelser os om, hvor alvorlig den evige fortabelse er. Hvor meget mere smertefuldt vil det ikke være at være adskilt for evigt fra en kærlig Gud? Når vi begynder at forstå denne sandhed, bør det også få os til at indse, at evig død er en alvorlig sag, der kræver, at vi udbreder evangeliet.

Hele Sri Lanka var i chok over gerningsmændenes profil: de var unge, veluddannede og villige til at dø for deres ideologi. Selvom vi er fyldt af vrede over deres handlinger, var angrebene også en brat opvågnen for de kristne og en hård påmindelse om det presserende behov for at udbrede evangeliet med endnu større iver. Derfor, når vi tænker på det håb, vi deler i opstandelsen, og hvor alvorlig den evige død er, lad os da rette os efter ordet i 1. Korintherbrev 15,58.

Tak til alle der denne Stor Bededagsferie beder for de kristne i Sri Lanka.

Støt Sri Lanka: Bibler til fattige kristne

Det koster 30 kroner at sikre, at en fattig kristen på Sri Lanka kan få et eksemplar af Bibelen på sit eget sprog. Der er fattigdom i det smukke Sri Lanka, når man kommer ud i de mange små landsbyer, særligt i den østlige del af landet og nogle kristne er så fattige, at de ikke har råd til at købe en bibel. Både nye troende og mennesker, der har været kristne lang tid, ønsker sig brændende at eje et eksemplar af Guds Ord.

Du kan svare på disse menneskers bønner og længsler ved at være med til at sikre, at endnu flere srilankanere får en bibel.