Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Iranske Arvins angst blev byttet ud med fred

Af Samuel

Del artikel

Gud gør store ting i Iran i dag. Tusinder kommer til tro på Jesus i denne tid og bliver sat fri for bånd, der tidligere bandt dem. Vækkelsen er så stærk, at et konservativt skøn siger, at der nu er hundredtusinder kristne i Iran, som er konverteret fra islam. Nogle forskere siger, at kirken i Iran er den hurtigst voksende kirke i verden. Denne vækkelse finder sted til trods for, at de nye troende kan opleve store forfølgelser på grund af deres valg.

En af de nye kristne er Arvin. Da han som barn voksede op i Iran, lod Arvins far ham slippe af sted med hvad som helst. Men selv om han fik alt, hvad han pegede på, kæmpede Arvin konstant med angst.

Da han var blevet teenager, levede Arvin et umoralsk liv: han stjal regelmæssigt, bandede konstant og misbrugte stoffer og alkohol. Da hans misbrug tog til, begyndte hans liv at gå ned ad bakke, og hans forhold til andre blev belastet.

I løbet af fire år på universitetet begyndte Arvin at sælge stoffer for at få råd til sit misbrug, og han handlede mere og mere selvdestruktivt. Hans forhold til hans familie lå nu i ruiner, så han besluttede sig for at flytte til et naboland for at starte på en frisk.

Men smerten fulgte med.

Kort tid efter hans ankomst til det nye land, ringede Arvins mor og alle hans søskende fra Iran og fortalte ham, at han var død i deres øjne – han havde begået for mange fejl.

Arvin blev dybt deprimeret og overvejede, hvordan han kunne begå selvmord. I et forsøg på at glemme sin smerte, tog han hen på en natklub en torsdag aften. Til sin overraskelse fandt han sig selv stående foran en kirke, hvor der var aftenmøde. De venlige mennesker fra kirken hilste på ham og inviterede ham med til mødet. Af en eller anden grund følte Arvin sig tilskyndet til at sige ja, og han gik med ind. Den kærlighed, han mødte fra mange af kirkens medlemmer, begyndte at slå rod i hans hjerte.

Med tiden hjalp den oprigtige kærlighed i kirken ham til at opdage Kristi kærlighed. Efter at han var kommet til tro på Kristus, blev angsten erstattet af en dyb fred. Arvin er i dag helbredt for sin afhængighed og tjener Herren med hele sit hjerte.

Du kan sikre, at endnu flere mennesker i Iran kan høre evangeliet, så de kan komme til tro på Jesus, få tilgivelse for al synd og opleve Guds kærlighed. Det koster 40 kr. at give et eksemplar af Det Nye Testamente til en iraner. Tak om du vil række en hjælpende hånd til søgende mennesker i Iran i denne tid.

Støt Iran: Indsmugling af Nye Testamenter