Irak

Nødhjælp og udviklingsprojekter

Foredrag – kristne og andre fordrevne kan endelig vende hjem

Den 29. april inviterer Dansk Europamission, alle interesserede, til gratis foredrag med gæstetaler Johannes Schwab, i Buddinge kirke.

Af Nina Heise Knudsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Del artikel

Foredraget stiller skarpt på situationen i Irak, hvor flere landsbyer nu er befriet fra Islamisk Stat, og hvor fordrevne, herunder kristne og andre minoriteter, ønsker at vende tilbage til deres hjemstavn. I flere landsbyer er skoler, hjem, offentlige bygninger og veje ofte beskadigede eller ødelagte som følge af Islamisk Stats tidligere besættelse.

I sit foredrag vil projektleder Johannes Schwab berige os med sin store faglige og aktuelle viden om situationen i Irak. Han vil male et billede af, hvordan de lokale kristne nødhjælps- og udviklingsarbejdere går forrest, når de hjælper de fordrevne med at genopbygge deres ødelagte byer, skabe jobs og opbygge en normal hverdag. Johannes er til daglig involveret i ledelsen af de projekter i Irak og Syrien, som Dansk Europamissions givere støtter. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Johannes i løbet af dagen.

Programmet for dagen ser således ud:

Kl. 12.00 – 12.45 Gratis frokost for alle tilmeldte
Kl. 12.45 – 15.00 Foredrag ved gæstetaler og projektleder Johannes Schwab.
kl. 15.00 – 15.30 Gratis kaffe, te og kage

Ønsker du at deltage i arrangementet bedes du tilmelde dig på 4444 1313 eller info@forfulgtekristne.dk, senest den 21. april 2017. Du kan holde dig opdateret på vores Facebook-side ved at klikke her.