Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Iransk mullah fik drøm på sit dødsleje – og blev kristen

Hussein og hans familie var meget strenge muslimer. Da familien hørte at mullahens nevø Ali og hans kone Fatimeh var blevet kristne, fordømte de dem offentligt som ”urene”. Det virkede som om denne mullah aldrig ville høre evangeliet, endsige omvende sig og blive frelst.

Af Samuel

Del artikel

Billede: Midt i det shiitiske Iran, hvis ideologi er islam, møder flere og flere mennesker Jesus. Det mest konservative skøn siger at mindst 370.000 er konverteret til den kristne tro. Bed for dem.

Gud talte til Fatimeh i en drøm

En nat drømte Fatimeh dog at hun skulle fortælle mullahen at Jesus er Gud. Da hun vågnede den morgen, følte hun sig nervøs. Det kunne være meget farligt. Mullahen kunne få hende arresteret for at missionere, hvilket er en alvorlig forbrydelse i Iran.

Fatimeh ringede til en erfaren kristen. Han opfordrede hende til at adlyde drømmen og beroligede hende med at hun ville være omsluttet af forbøn.

Gud havde også talt til Hussein i en drøm

Fatimeh gik. Da hun ringede på dørklokken, bad Husseins familie hende om at gå. De ønskede ikke at have en uren, frafalden i deres hus, men da mullahen hørte hvem der havde ringet på, ønskede han mærkeligt nok at se hende. Fatimeh gik ind huset, tog skoene af og blev ført hen til mullahens arbejdsværelse.

Der satte hun sig på gulvet, så mullahen i øjnene og spurgte: ”Ved du at Jesus er Gud?” Mullahens svar forbavsede Fatimeh. Han svarede: “Ja, jeg tror at Jesus er Gud … lad mig fortælle dig hvorfor. Sidste nat drømte jeg at du – og det var helt sikkert dig – havde et budskab til mig. Og i min drøm fik jeg at vide at jeg skulle tro på hvad du sagde.” [Citat]

Fatimeh var taknemmelig for Helligåndens ledelse. Hun delte evangeliet med Hussein og ledte ham derefter i en bøn om omvendelse. Kort efter døde Hussein i troen på Jesus.

Tak til alle der økonomisk sikrer at bibler kan blive smuglet ind i Iran. Millioner af iranere har ligesom Hussein brug for at høre om frelsen i Jesus, om tilgivelse for synd og at vi kan få evigt liv i himlen ved tro på Ham. Iranernes hjerter står vidt åbne i denne tid – det er nu vi må sende bibler til Iran.

Det koster 80 kr. at trykke, udgive og distribuere bibler til Iran. Biblerne er trykt og indbundet i højeste kvalitet, hvilket i mellemøstlig kultur er udtryk for respekt for en bogs budskab.

Støt