Iran

Ikke-kategoriseret

Farshid Fathi skal løslades til december!

Vi er meget taknemmelige for at kunne meddele at den iranske kristne fange Farshid Fathi har fået at vide af fængselsmyndighederne at han vil blive løsladt den 10. december 2015. Tidligere havde han forventet at skulle blive i fængsel indtil december 2017.

Af Samuel

Del artikel

Farshid modtog officiel besked den 4. juli 2015.

Dette er en meget positiv nyhed, som har opmuntret Farshid og hans familie. Vi slutter os til dem i pris til Gud for denne udvikling og for dem der har gjort det muligt.

Mange tak til alle der har skrevet opmuntrende breve til Farshid og bedt for ham. Vi anmoder om fortsat forbøn for Farshid i hans sidste måneder i fængslet i Rajai Shahr, Iran.

Farshid blev fængslet ved juletid 2010 og blev først idømt seks års fængsel, siden blev der lagt et år oveni på trods af at han var en mønsterfange.

Han sad indtil august 2014 i Evin-fængslet i Teheran og blev siden overflyttet til Rajai Shahr-fængslet i Karaj, ca. 60 km nordvest for Teheran. Dette fængsel er endnu mere berygtet end Evin-fængslet fordi det er der de virkelig tunge kriminelle sidder.

Farshid har flere gange sendt hilsner fra fængslet, hilsner som har været til opbyggelse for mange!

Støt