Syrien

Nødhjælp og udviklingsprojekter

HASTER: Bed for de kristne i Aleppo og al-Hasakeh i Syrien

Medarbejdere i de nødhjælpsteams vi støtter i Aleppo og al-Hasakeh, har sendt dette akutte bedeemne.

Af Samuel

Del artikel

Al Nusra fronten bomber i øjeblikket Aleppo og har desuden angrebet kristne bydele, og mange kristne overvejer at flygte. Islamisk Stat angriber byen al-Hasakeh.

Vor internationale projektleder Ahmad (dæknavn), som du kan høre i Silkeborg den 24. april og i København den 25. april, fortæller at Aleppo og al-Hasakeh kan blive et nyt Mosul – byen i Irak som nu er tømt for kristne på grund af Islamisk Stats terror.

Du har mulighed for at høre vor internationale projektleder Ahmad (dæknavn) tale den 24. april 2015 klokken 19.30 – 21.30 i Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2, 8600 Silkeborg. Der serveres kaffe og kage.

Desuden taler han den 25. april 2015 klokken 12.00 – 16.00 i Københavns Kulturcenter, Drejervej 15, 2400 København. Der serveres frokost, kaffe og kage.

Tilmelding nødvendig på info@forfulgtekristne.dk eller 4444 1313 – inden den 20. april 2015.

Aleppo og al-Hasakeh har lang kristen tradition

I både Aleppo og al-Hasakeh er der stadig en del kristne, og byerne har tradition for en lang og stærk kristen tilstedeværelse. De kristne anmoder om vor forbøn. De er bange for at blive udslettet, hvis islamisterne ikke bliver stoppet.

Dansk Europamission støtter nødhjælpsteams i begge byer, som deler nødhjælp ud, ikke kun til kristne, men også andre minoriteter på flugt. Nødhjælpsarbejderne er meget besluttede på at hjælpe, men de er under en større trussel end nogensinde før. De vil ikke flygte, men ønsker at blive.

  • Bed om at islamisterne må blive standset og
  • at bombardementerne må stoppe.

Tak for din forbøn, og tak fordi du står sammen med vore forfulgte kristne brødre og søstre i Syrien og Irak.

  • Det koster ca. 680 kr. at sikre at en flygtningefamilie har mad, vand og medicin i en måned.

Støt Syrien: Nødhjælp til kristne og andre fordrevne