Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Seminar: ”Jesus er i Iran”

Ved det inspirerende Iranseminar den 8. februar 2014 i Valby fik de omkring 85 deltagere et enestående indblik i den vækkelse der finder sted i Iran i disse år – samt de forfølgelser iranske kristne må gennemgå.

Af Samuel

Del artikel

Billede øverst: Vi lærte lovsang på farsi

Da vi trådte ind på Banevolden, blev vi budt varmt velkommen af iranere der bor i Danmark. De er kommet til tro på Jesus og er engagerede i Netværkskirken Metropol, som Dansk Europamission afholdt dette seminar i samarbejde med.

Iransk lovsang og mad

Vi hørte ikke kun om Iran. Sammen med kristne iranere kunne vi lovsynge Gud. Etniske forskelle blev sekundære, og vi var ét i troen. Vi smagte også dejlig iransk mad. Retten hed Khraimeh Polo og blev serveret med salat, ris og yoghurtdressing.

”Jeg sætter min trone i Elam”

Talerne til seminaret var ledende medarbejdere i Dansk Europamissions partnerorganisation når det gælder arbejdet i Iran, Elam Ministries. Først fik vi et historisk indblik i den store rolle Iran spiller i Bibelen. Profeten Daniel var statsminister i det der i dag er Iran, Ester bad for Iran og personer fra folkegrupper fra det persiske område lyttede til Peters prædiken på pinsedagen i Apostlenes Gerninger 2:9: ”parthere, medere og elamitter”.

I Jeremias Bog 49:38 siger Gud: ”Jeg sætter min trone i Elam”, som er en del af det persiske rige. Det ord bliver opfyldt i dag. Gud sætter sin trone i Iran, og mennesker i tusindvis modtager Jesus som deres frelser. Hovedtaleren kunne frimodigt forkynde: Jesus er i Iran.

Nye Testamenter smugles ind

Med støtte fra Dansk Europamissions givere smugles i tusindvis af eksemplarer af Det Nye Testamente ind i Iran. Vi hørte om en stor åbenhed for forkyndelsen om Jesus. Det iranske folk har intet mod Jesus, de kender ham som profet fra islam, men bliver dybt berørt over at høre at han er vejen til Gud, og at de ved tro på ham kan lære Gud at kende som deres Far.

På billedet ses Samuel Yeghnazar, leder af Dansk Europamissions partnerorganisation, som talte passioneret om hvad Gud gør i Iran. Han appellerede til os om at evangelisere i Danmark – ikke kun blandt danskere, men også iranere, så de kan dele Evangeliet med danskerne, samt rejse tilbage til Iran med Evangeliet.

Giv Nye Testamenter til Iran: 

Støt