Iran

Ikke-kategoriseret

Youcef Nadarkhani løsladt

Af Redaktionen

Del artikel

Efter næsten tre år i fængsel med en dødsdom for frafald fra islam hængende over hovedet, er Youcef Nadarkhani nu blevet løsladt fra fængslet lørdag d. 8. september. Efter en langvarig høring blev Nadarkhani fundet skyldig i at prøve på at omvende sine landsmænd til en anden tro og blev idømt tre års fængsel. Han har siddet fængslet siden 12. oktober 2009 og er nu blevet løsladt.

Selvom Youcef Nadarkhani nu er ude af fængslet, betyder det dog ikke at han er uden for fare. Det viser et tidligere eksempel os. I 1993 stod den kristne fange Mehdi Dibaj ligeledes over for truslen om henrettelse for frafald, men efter en international kampagne blev han frifundet og efterfølgende løsladt i januar 1994. Kirken fejrede det, men få måneder efter, i juni, blev Mehdi Dibaj bortført og skudt af ukendte gerningsmænd.

Selvom det er en kendt sag at Youcef Nadarkhanis tro er uortodoks i spørgsmålet om treenigheden, så har han lidt meget for sin tro på Jesus. Vi er nødt til at blive ved med at bede for ham.

Bed for:

  • Youcef Nadarkhanis sikkerhed
  • Hans tro
  • Hans fremtid

Læs mere om arbejdet for de forfulgte kristne i Iran her…