Bibelsmugling og -oversættelse

Ældre dame uddeler indsmuglede bibeldele i et lukket land

Læs historien om en ældre dame, der frimodigt vidner om Jesus og uddeler bibeldele. Tak til alle, der gennem Dansk Europamission støtter bibelsmugling til dette land, så de forfulgte kristne kan blive opbygget i troen og give evangeliet videre til deres medmennesker.

Af Samuel

Del artikel

Den ældre kvinde bor i et land, hvor myndighederne gør alt, hvad de kan for at forhindre, at indbyggerne kan få en bibel. End ikke en præst, der netop nu afsoner en dom på flere års fængsel, uretmæssigt dømt på falske anklager, må have en bibel med i fængslet.

Vi kristne i Vesten oplever ikke samme udfordringer som disse kristne. Vi kan ofte have adskillige eksemplarer af Bibelen på vores reoler. Og hvis vi ønsker en særlig bibeloversættelse, kan vi let gå i en boghandel – på gaden eller på internettet – og finde lige præcis den bibel vi ønsker os.

Frimodig ældre dame

I landet, hvor den ældre kvinde bor, må de kristne arbejde meget kreativt, når de vil dele Bibelens budskab med deres medmennesker. Den ældre kvinde skriver bibelvers i notesbøger. Hun har skrevet mange notesbøger, og når hun besøger familiemedlemmer, læser hun altid fra disse notesbøger.

Når familiemedlemmerne spørger hende, hvor ordene kommer fra, fortæller hun om Jesus og siger, at hun kan lave en kopi til dem.

Bliver hendes medmennesker interesserede i at læse mere end det, der står i notesbøgerne, skaffer hun dem indsmuglede bibeldele.

Tak til alle, der har støttet dette vigtige projekt. Menneskeliv bliver i bogstaveligste stand forandret ved at læse i Bibelen. De kristne får mulighed for at blive opbyggede og stærke i troen. Samtidig kan de give Bibelens livsvigtige budskab videre til deres landsmænd, som endnu ikke har hørt budskabet om, at de kan blive retfærdiggjort, få fællesskab med Faderen og evigt liv ved tro på Jesus Kristus.

* Jeg kan ikke skrive, hvilket land hun bor i, for hvis myndighederne får kendskab til arbejdet, vil de gøre alt, hvad de kan, for at standse det.