Nordkorea

Ikke-kategoriseret

Bed for Nordkorea

Af Samuel

Del artikel

Den 17. december 2011 døde Nordkoreas leder Kim Jong-il. Hans søn, den 27-årige søn Kim Jung-un, forventes at blive ny leder.

Efter sigende har han en hensynsløs personlighed. Det kan betyde, at han eventuelt vil stramme det strenge jerngreb, befolkningen generelt – og dermed de kristne i særdeleshed – allerede er fanget i.

Vi kan bede for de kristne i landet, for ‘alle i høje stillinger’ (1. Timotheusbrev 2:2-3) og om, at samfundet vil udvikle sig til at blive sundt og retfærdigt.

Læs mere om forholdene for kristne i Nordkorea i dette interview med Tim Peters, der i årevis har hjulpet nordkoreanere i krise. Interviewet giver et unikt indblik i, hvorledes styret har skabt et samfund baseret på frygt, og hvor det at være kristen er en af de værste forbrydelser, man kan begå.

Hvad gør Dansk Europamission?

Dansk Europamission giver medicin til de forfulgte kristne i Nordkorea samt nødhjælp og bibler til nordkoreanere på flugt fra regimet. Desuden får statsløse børn i Kina, der er blevet forladt af deres nordkoreanske mødre på grund af udvisning til Nordkorea, omsorg og støtte.