Sri Lanka

Bibelsmugling og -oversættelse

I over 10 år længtes vi efter en bibel. Tak fordi I har gjort vor drøm til virkelighed

'- R.D. Ranaweera, Sri Lanka Mange af Dansk Europamissions givere har støttet distribution af Bibler til fattige og forfulgte kristne på Sri Lanka.

Af Samuel

Del artikel

Billede øverst: En glad modtager af bibler

Selvom mange års borgerkrig er afsluttet, kæmper mange srilankanere, også kristne, stadig for at tjene nok til at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor er taknemmeligheden til at tage og føle på blandt modtagerne af de 5000 bibler på sinhalesisk og tamilsk, der er blevet uddelt.

Dansk Europamission har modtaget disse vidnesbyrd efter distributionen af biblerne:

Havde ikke råd til en Bibel

“Jeg blev kristen for 10 år siden og lærte om Jesus af vores pastor til søndagsgudstjenester og bibelstudier. Jeg ønskede at læse Bibelen og at lære mere om Jesus. For at kunne det måtte jeg have min egen bibel. Dog havde jeg ikke råd til én. Jeg plejer dagligt at rejse fem kilometer for at gå i kirke kun for at læse i Bibelen og lære Guds Ord at kende. Min familie var også tørstig efter Ordet, men måtte vente til om søndagen for at kunne læse i Bibelen og høre Ordet.

Jeg er daglejer og tjener ca. 14 kr. om dagen, skal give min familie mad på bordet og var ikke i stand til at købe en bibel. Det var en drøm, der blev opfyldt, da vor familie fik vores helt egen bibel. Følelsen var utrolig! I over 10 år vi længtes efter en bibel. Tak fordi I har gjort vor drøm til virkelighed. Jeg er evigt taknemmelig.” R.D. Ranaweera

En vidunderlig gave

“Det er 20 år siden, vi begyndte tjenesten. Det har været 20 meget hårde år, hvor vi har kæmpet med trusler, udholdt voldelige overfald og fattigdom. De, som er en del af vor kirke, lever i fattigdom, men er helt overgivne til Jesus. Samlet set ejer vor menighed kun 2-3 bibler. Derfor har flertallet ikke adgang en bibel eller til at studere Guds Ord. De må gå kilometer for at komme i kirke og læse i Bibelen.

Billede til højre: Kristne på Sri Lanka

Det er en hindring for deres åndelige vækst, og det hindrer dem også i at dele Evangeliet med deres kære. Det er første gang, de har modtaget sådan en vidunderlig gave – bibler! Hver eneste af dem har længtes efter bibler i årevis, men havde ikke råd til at købe en. Vi er en lille kirke og tjener i meget fjendtlige områder. At modtage bibelgaven fra jer er en milepæl i vor kirkes historie og vækst. Jeg er sikker på, at disse bibler vil hjælpe hver eneste i vor kirke til at følge tættere efter Jesus og udføre Hans mission. Jeg vil benytte lejligheden til at takke jer. Vi beder for jer dagligt – må Gud altid velsigne jer”  Pastor K.J.R. Jayatissa, på vegne af hans menighed.