Pakistan

Ikke-kategoriseret

Flodvand bevidst ledt ind i en kristen landsby

Af Henrik Due Jensen

Del artikel

I en kristen landsby, Khokharabad, i nærheden af byen Muzaffargarh mistede 15 mennesker livet, og 377 kristne blev hjemløse, da en lokal politiker ville sikre sine egne jorder og derfor fik kanaliseret flodvandet hen imod en kristen landsby. Landsbyen blev fuldstændig dækket til af vandmasserne, som forårsagede store ødelæggelser.

Hverken politikeren eller involverede myndigheder vil påtage sig skylden for den ondsindede hændelse. For at sikre sin egen jord mod oversvømmelse foretrak politikeren bevidst at ødelægge mange hundrede kristnes tilværelse. Kristne i Pakistan betragtes desværre af mange muslimer som andenrangsborgere, og derfor trives forskellige former for uretfærdighed i bedste velgående.

Billede af ofre for oversvømmelserne i Pakistan.