Pakistan

Ikke-kategoriseret

19-årig kristen pakistansk pige bortført

Af Redaktionen

Del artikel

En muslimsk mand lokkede den 19-årige kristne Sonia Mohan ud af sit hjem 01.04.10. Manden og en bil fuld af venner tog hende med sig. Familien frygter, at muslimen, Ali Raza, vil tvinge hende til at overgå til islam og gifte sig med ham.

Raza kom til hjemmet i Lahores Nishtar Koloni og påstod, at hendes bror, Johnson Parvaiz, ønskede at se hende udenfor. “Sonia var ikke gået med, hvis det ikke var, fordi jeg ville se hende,” sagde Parvaiz.

“Efter to dage fik broderen fat i søsteren på mobiltelefonen. Hun bad ham om ikke at ringe og sagde, at hun var lykkelig, og at familien ikke skulle prøve at finde hende.

“Det hørtes klart på stemmen, at hun blev tvunget til at sige dette,” sagde Parvaiz. Munawar Dogger fra den lokale politistation sagde, at det ikke så ud til, at Sonia Mohan, der som resten af familien tilhører den amerikanske Reformerte presbyterianske Kirke, gik frivilligt med Raza. Han sagde, at han bevidst havde forsinket anmeldelsen af sagen på vegne af familien Mohan, da Razas familie indsendte en klage om, at han var blevet bortført i et bizart forsøg på at forsinke politiets indsats for Mohan. Siden bortførelsen er Raza ikke mødt på arbejde.

Familien frygter, at datteren vil sige, at hun frivilligt fulgte med pga. bortførernes trussel om, at faderen eller broderen vil blive dræbt, hvis hun afviser dem.