Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Takkebrev fra undergrundskirken i Nordkorea

Takkebrev fra undergrundskirken i Nordkorea

Dansk Europamissions givere har siden 2010 sikret, at medicin i dybeste hemmelighed indføres i Nordkorea. Vi har netop modtaget dette brev, hvor repræsentanter for undergrundskirken siger tak for medicinen.

Hilsner i Kristus.

”Jeg løfter mine øjne mod bjergene, hvorfra kommer min hjælp? Min hjælp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaber” [Salme 121, red.]. Ordene i denne salme er vor bekendelse til vor himmelske Far, som beskytter og leder de troende i undergrundskirken i Nordkorea. [Ordet i Romerbrevet 8:26, red.:]”Vi ved, at alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud, og som efter hans beslutning er kaldet,” er velsignelsen for vor nordkoreanske undergrundskirke, som består af troende, der priser og tilbeder Gud.

Vi takker alle bidragsyderne fra kirkelige organisationer i udlandet, som arbejder på frontlinjen for at opfylde Jesu missionsbefaling om at sprede evangeliet til verdens ende. Vi har på sikker måde modtaget de tilsendte materialer [af sikkerhedshensyn nævnes her ikke detaljer om medicinen.]

Som repræsentant for de troende i undergrundskirken sender jeg min hjertelige tak med dette brev.

Læs også “Analyse: Nordkoreas undergrundskirke lever – i det lille, lukkede land som truer verden med atomkrig” og “Interview med ledere i Nordkoreas undergrundskirke“.