Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjælp til selvhjælp til ofrene i Sri Lanka

Familier der har mistet en forsørger vil få hjælp til selvhjælp

Hjælp til selvhjælp til ofrene i Sri Lanka

Zionkirken i Batticaloa var en af de kirker, der blev ramt i de blodige terrorangreb, som påskedag kostede flere hundrede mennesker livet i Sri Lanka. Kirken er en del af Evangelisk Alliance i Sri Lanka, som Dansk Europamission har samarbejdet med siden 2010. Terrorangrebet i Batticaloa ramte blandt andet kirkens søndagsskole, og 22 børn var blandt ofrene.

Billedet er taget lige før, terrorangrebet i Batticaloa ramte blandt andet kirkens søndagsskole, og 22 børn var blandt ofrene (Billede: Hananya Naftali).

Danskere giver hjælp til selvhjælp

Dansk Europamission blev straks efter det blodige terrorangreb spurgt om støtte til ofrene i kirken i Batticaloa – og glædeligvis var der allerede midler til rådighed vi kunne bevillige.

Støtten fra Dansk Europamissions givere vil bestå af hjælp til selvhjælp til familier fra kirken i Batticaloa, hvor mor eller far er død og ikke længere kan bidrage til at forsørge familien. Hjælpen kan eksempelvis bestå af en ko, hvis mælk de kan sælge, høns, hvis æg kan sælges, geder, som kan avles og hvis mælk kan sælges, høns, hvis æg kan sælges eller hjælp til at åbne en lille butik.

Behovet for hjælp til de kristne er stort

Mange flere kristne familier på Sri Lanka har brug for hjælp til selvhjælp, særligt præstefamilier, som har plantet menigheder i landsbyer hvor der ingen kristne er. Deres passion for dele evangeliet i landsbyerne på Sri Lanka er forbilledlig.

Hjertelig tak til alle, der vil støtte dette projekt, som er afgørende for, at fattige præstefamilier kan få hjælp til at blive i tjenesten.

Støt nu