Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Rejs ud

Rejs ud

 

OBS! På grund af COVID-19 er denne tur desværre aflyst.

Efterårsrejse til Usbekistan

Hvis verdenssituationen med COVID-19 tillader det, kan du komme på en rejse til Usbekistan d. 9/10-18/10 (uge 42) i 2020. På de 10 dage følger vi en del af Silkevejen, ser dens monumenter, nyder landets flotte natur og anderledes kultur. Vi møder også den lokale kirke og de lokale kristne. Størstedelen af landets indbyggere er muslimer, og de kristne har trange kår, men kirken er levende og folk kommer til tro. Vi skal høre deres historie, bede sammen med dem og se, hvordan troen ser ud i det centralasiatiske land.

Læs mere om turen.


Volontørophold

Har du tag på børn, tømrerarbejde, musik, medier osv., og vil du gerne møde den forfulgte kirke? Du er velkommen til at sende en ansøgning til Dansk Europamission og høre om aktuelle muligheder for et kort voluntørophold, hvor du kan bidrage med dine evner til opmuntring for dine kristne brødre og søstre.


Bibeltransport

Du kan også transportere studiebibler til Cuba. Det lovligt og sikkert at indføre bibler i landet. En anden mulighed er Marokko ligesom du kan uddele bibler i Sri Lanka, hvor fattige kristne mangler dem.

Ring til 4444 1313 eller skriv til info@forfulgtekristne.dk for at høre nærmere om disse tilbud.


Læs om tidligere rejser her

Turen går til Sri Lanka – når to familier rejser sammen – hvor kan to familier med i alt 7 børn i alderen 10-22 år rejse hen?

Mødte taknemmelige kristne og så blåhvaler, elefanter og leoparder

 

Billede: Heste græsser tæt på Issykkulsøen i Kirgisistan.

Felix Rejser arrangerede i samarbejde med Dansk Europamission i efteråret 2017 og 2018 rejser til Sri Lanka og i 2019 en rejse til Kasakhstan og Kirgisistan. På rejserne fik deltagerne storslåede naturoplevelser, så seværdigheder samt mødte lokale kristne og hørte deres historier.