Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Rejs ud

Rejs ud

Billede: Heste græsser tæt på Issykkulsøen i Kirgisistan.

Felix Rejser arrangerede i samarbejde med Dansk Europamission i efteråret 2017 og 2018 rejser til Sri Lanka og i 2019 en rejse til Kasakhstan og Kirgisistan. På rejserne fik deltagerne storslåede naturoplevelser, så seværdigheder samt mødte lokale kristne og hørte deres historier.

Kommende rejser

Ungdomsrejse til Usbekistan 

Vi rejser til Usbekistan d. 9. – 18. oktober (uge 42) i 2020. På turen kan du møde den lokale kirke og snakke med nogle af de forfulgte kristne i landet. Turen byder desuden på storslået naturoplevelser og du får mulighed for at dykke ned i landets spændende kultur.
Der er plads til 15 på turen og vi vil elske at have dig med. Skriv til anders@daneu.dk og tilmeld dig nu.

Volleytur til Kirgisistan

Er du vild med volley og ønsker at møde den forfulgte kirke? Vi udbyder én uges rejse til Kirgisistan, hvor du har mulighed for at møde forfulgte kristne og spille volley med muslimer og kristne – og på denne måde vise Guds kærlighed. Rejsen finder sted i foråret (mellem marts til juni). Lyder det spændende, så kontakt: anders@daneu.dk, tlf. 27858448. Samlet pris: 7.000-10.000​

 

Voluntørophold

Har du tag på børn, tømrerarbejde, musik, medier osv. og gerne vil møde den forfulgte kirke? Du er velkommen til at sende en ansøgning til Dansk Europamission og høre om aktuelle muligheder for et kort voluntørophold, hvor du kan bidrage med dine evner til opmuntring for dine kristne brødre og søstre.

 

Bibeltransport

Du kan også transportere studiebibler til lande som Cuba og Marokko samt uddele bibler i Sri Lanka, hvor kristne mangler dem.

Ring til 4444 1313 eller skriv til info@forfulgtekristne.dk for at høre nærmere om disse tilbud.

Læs om tidligere rejser her

Turen går til Sri Lanka – når to familier rejser sammen – hvor kan to familier med i alt 7 børn i alderen 10-22 år rejse hen?

Mødte taknemmelige kristne og så blåhvaler, elefanter og leoparder