Afghanistan, Egypten, Indien, Indonesien, Iran, Jordan, Pakistan, Tyrkiet, Yemen

Fortalervirksomhed

30 dage i bøn for den muslimske verden

Under ramadanen vil kristne udover hele verden bede om, at muslimer bliver kristne.

Af Redaktionen

30 dage i bøn for den muslimske verden

Del artikel

”Jeg beder om, at jeres kærlighed stadig må vokse og blive rig på indsigt og dømmekraft, så at I kan skønne, hvad der er væsentligt, og være renfærdige og uden anstød på Kristi dag, fyldt af retfærdigheds frugt, som skyldes Jesus Kristus, Gud til pris og ære” – Filipperbrevet, 1:9-11  

Den 10. marts – 8. april 2024 afholdes ”30 dage i bøn for den muslimske verden”. Temaet for årets bedeguide er ”Her, der og allevegne” for at lægge fokus på, at bønnen skal være overalt, og at vi skal bede for dem omkring os. Bøn er en noget, vi har fået af Gud. Han har givet os kærligheden til at bede for andre, og det skal vi bruge.

Bedeguiden begyndte at udkomme for over 30 år siden. Dengang lå fokusset på at bede for muslimer, der var til stede i deres hjemlande. I dag kan voksende muslimske samfund fra alle etniske baggrunde findes overalt uden for deres traditionelle hjemlande – fra alle nationer til alle nationer. Dette skyldes, at hele verden er i hastig forandring. Derfor samles vi i bøn for at belyse håbet og kærligheden i denne verden. 

Hvor fører vores bønner os hen?

”Denne bønneguide vil hjælpe dig med at bede for muslimer over alt, og inspirere dig til især at bede for de muslimske samfund, der er tættest på dig, hvor du kan være et lys og en velsignelse for dem til Guds ære”, citat fra bedeguiden. 

Her er landene du kan bede for: Algeriet, Afghanistan, Aserbajdsjan, Bosnien, Cambodja, Djibouti, Egypten, Europa, Ghana, Grækenland, Guinea, Indien, Indonesien, Iran, Jordan, Kosovo, Mauretanien, Middelhavet, Norge, Pakistan, Qatar, Somalia, Saudi-Arabien, Tadsjikistan, Tyrkiet og Yemen. 

Tak om du vil gå med i bøn om at muslimer i udover jorden må blive kristne! Gud elsker alle, muslimer, ateister og kristne. Hans kærlighed varer til evig tid, og han ønsker ikke, at vi skal drage krig mod hinanden. Han har skabt os med kærlighed, og i den kærlighed ligger lyset, som vi er med til at sprede. Tak Jesus fordi han har givet os det!

Find bedeguiden her: 30 dage i bøn for den muslimske verden