Fortalervirksomhed, Kristen samvittighedsfange

Andrew Brunson besøger Danmark

Sommeren står for døren - og to helt særlige gæster er ved at gøre sig klar til at besøge Danmark.

Af Samuel

Norine og Andrew på Haderslev Næs Bibelcamping

Del artikel

Det er Norine og Andrew Brunson – inviteret af Dansk Europamission.

Efter at have været missionær sammen med sin familie i Tyrkiet i 23 år blev Andrew fængslet i 2016 og sad i fængsel i to år. Han var som kristen præst fanget i et storpolitisk spil mellem USA og Tyrkiet, hvilket de danske medier beskrev.

Fængslingen førte til en troskrise for Andrew. I fængslet kunne han ikke mærke Guds nærvær, han tvivlede, overvejede selvmord og måtte endda have psykofarmaka. Hans historie er dog også varm. I fængslet vidnede han stadig om sin tro og bad for syge. Det første år var han psykisk nedbrudt i fængslet, men Gud genopbyggede ham og hans vidnesbyrd er sjælesørgerisk og kan bringe håb til mennesker der kæmper med troen og livet.

Du kan høre Andrew fortælle sit vidnesbyrd på:

PlusOase ved Odder den 5. juli klokken 19.30 (Læs mere på  plus-oase.dk/program/ )

UngCamp den 14. juli klokken 19.30 på Mørkholt Bibelcamping ved Børkop (Læs mere på  facebook.com/morkholtuc )

SommerOase ved Horsens den 16. juli klokken 19.30 (Læs mere på  sommeroase.dk )

Sommerstævne 23 ved Roskilde den 17. juli klokken 19.30 (Læs mere på  sommerstaevnet.dk )

Hjertelig tak om du vil bede for møderne. At Helligånden må antænde og inspirere den danske kirke til mission i den muslimske verden – i lande hvor kristne risikerer at blive ofre for chikane, diskrimination og forfølgelse.