Iran

Nødhjælp til kristne der risikerer chikane, diskrimination og forfølgelse

Konvertitkristen mistede sin mor kort efter hans løsladelse fra fængsel

Venner af den konvertitkristne Nasser Navard Goltapeh anmoder om forbøn for Nasser, efter at hans mor, Sahab Fazli, gik bort den 29. november.

Af Redaktionen

Del artikel

Nasser blev uventet benådet og løsladt fra fængslet den 17. oktober, efter at han havde afsonet halvdelen af en 10 år lang straf i Evin fængslet for “at handle mod den nationale sikkerhed ved at danne og etablere ulovlige husmenigheder.” Det skriver Dansk Europamissions samarbejdspartner Middle East Concern.

I august måned 2021 udgav Saheb denne video på Nassers fødselsdag, hvor hun opfordrede til, at han blev løsladt. ”Han har allerede tilbragt fire år i fængsel. Hvad var hans forbrydelse? For Guds skyld, løslad ham! … Jeg er meget ensom. Enhver der kan gøre noget for ham, vær sød at gøre det. Befri Nasser”.

Nassers venner takker Gud for, at Sahab havde mulighed for at glæde sig over, at hendes søn blev løsladt i sidste måned, og at Nasser og Sahab kunne tilbringe de sidste par uger af hendes liv sammen. De efterspørger forbøn for, at al trøstes Gud vil være med Nasser og hans familie i denne udfordrende tid og vejlede Nasser i forhold til fremtiden.

Støt Iran: Støtte til familier til kristne indsatte