Ukraine

Nødhjælp og udviklingsprojekter

En raket eksploderede uden for Annas soveværelse

Fra vores projektpartner har vi modtaget Annas vidnesbyrd, der viser hvilken forskel nødhjælpen gør.

Af Redaktionen

Del artikel

Natten til den 6. marts blev en helt speciel aften for Anna, en 73-årig kvinde. Klokken 02.30 fløj en raket lige ind i hendes naboers hus. Den anden raket faldt ved Annas soveværelsesvindue. Den eksploderede, men ved et mirakel overlevede hun. Hun fortæller, at hun har set en masse ting i sit lange liv, men hun troede aldrig, at der kunne ske noget med hendes hus. 

Hun fortalte: “Det var svært at forstå og acceptere, hvad der var sket i begyndelsen, men Gud beskyttede mit liv, så jeg er nødt til at blive ved med at leve.” Vores frivillige besøgte Anna og bragte hende en fødevarepakke, talte med hende og bad for hende. 


“Sig venligst en kæmpe tak til alle fra mig” – Anna


Til sidst sagde hun: “Mit hus havde lidt meget, men det forblev stærkt. Forhåbentlig bliver det genopbygget med Guds hjælp. Jeg vil også prøve at holde mig stærk. På grund af jer vil jeg ikke sulte nu, sagde hun med et smil. Jeg har ikke fået så fantastisk mad i mit liv! Sig venligst en kæmpe tak til alle fra mig.”

Ingen ved, hvor længe krigen vil vare i Ukraine. Folk er trætte på grund af uvisheden og den konstante stress. Kristne beder inderligt om, at dette mareridt vil ende så hurtigt som muligt. Samtidig nøjes de kristne ikke med at bede, men giver også praktisk hjælp.

Støt Ukraine: nødhjælp under krig