Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Vidnesbyrd: Shirin opsøger frimodigt iranere med det kristne budskab

Af Redaktionen

Del artikel

Shirin har ikke haft et nemt liv. Under en personlig krise, hvor hun var dybt såret blev hun forladt af sin familie. Hun blev udstødt. Da et kristent par tog hende og hendes datter til sig, fik Shirin sit første møde med Jesu kærlighed. Ved det kristne par begyndte hun at lære Jesus at kende og begyndte at gå sammen med ham som hans discipel. Shirin startede på et online træningsforløb, og hendes passion for at dele de gode nyheder med andre voksede.

I dag er Shirin en dygtig evangelist. En dag var hun på en gåtur for at bede for sit lokalsamfund og hun mærkede Herren tilskynde hende til at gå hen til det lokale sygehus. På trods af hendes frygt for coronavirus gik Shirin, og hun fandt en ung kvinde som accepterede hendes tilbud om forbøn. Da Shirin havde sluttet bønnen, havde den unge kvinder tårer i øjnene. ”Jeg bad Gud denne morgen om at sende mig en til at hjælpe mig,” forklarede kvinden, ”nu er du her! Du nævnte Jesus. Er du kristen?”. Shirin havde muligheden for at dele evangeliet med kvinden og gav hende også hendes Nye Testamente.

Shirin har siden haft mulighed for at dele evangeliet med andre – mange som søger håbet om Kristus og ivrigt modtager Nye Testamenter.

Støt Iran: Indsmugling af Nye Testamenter