Fortalervirksomhed

Hvor er den nye regerings forståelse for de forfulgte kristne?

Et vigtigt emne er ikke nævnt med et ord i regeringsaftalen.

Af Redaktionen

I dokumentet ”Retfærdig retning for Danmark” beskrives en række mål for den kommende regering, men et meget vigtigt emne er ikke nævnt med ét ord, nemlig indsatsen for verdens forfulgte kristne og trosfriheden.

Del artikel

Billede: Tillykke med statsministerposten til Mette Frederiksen (Billede: News Oresund) 

– I dokumentet ”Retfærdig retning for Danmark” beskrives en række mål for den kommende regering, men et meget vigtigt emne er ikke nævnt med ét ord, nemlig indsatsen for verdens forfulgte kristne og trosfriheden.

– Som generalsekretær har jeg flere gange besøgt Udenrigsministeriet og mærket medarbejdernes oprigtige interesse for ad diplomatiske kanaler at hjælpe forfulgte kristne og andre minoriteter der forfølges på grund af deres overbevisning.

– Det er Dansk Europamissions ønske, at den gode indsats, som den tidligere regering igangsatte, og hvis potentiale slet ikke er udfoldet endnu, ikke kun må fortsætte, men også må kunne videreudvikles under dem nye regering, udtaler Samuel Nymann Eriksen, generalsekretær i Dansk Europamission.

Kristeligt Dagblad bringer i dag generalsekretærens kommentar til regeringsaftalen. Læs den her…