Ikke-kategoriseret

Den fattige srilankanske præst Gnasekara fik selvhjælp

Af Samuel

Del artikel

Mange præster i Sri Lanka er så fattige, at de knapt har råd til at forsørge deres familier. Som om dette ikke var nok, bliver flere præster også truet eller overfaldet, når de fortæller evangeliet til deres landsmænd.

Dansk Europamissions givere sikrer, at præsterne får mulighed for selv at skabe en indtægt. I denne video kan du møde Gnasekara, som har fået geder, han kan avle på, og hvis mælk han kan sælge.

Side 2012 har Dansk Europamissions givere hjulpet fattige præstefamilier til at blive selvforsørgende. Hjælpen kan eksempelvis bestå af en ko, hvis mælk de kan sælge, høns, hvis æg kan sælges, geder, som kan avles og hvis mælk kan sælges, høns, hvis æg kan sælges eller hjælp til at åbne en lille butik. 

Hjertelig tak til alle, der vil støtte dette projekt, som er afgørende for, at forfulgte kristne kan få hjælp, og evangeliet om Guds kærlighed kan nå ud til alle.

Støt Sri Lanka: Selvhjælp til fattige præstefamilier