Nødhjælp til kristne der risikerer chikane, diskrimination og forfølgelse

Bed for døvstumme Rahim, som presses til at fornægte Jesus

Af Nina Heise Knudsen

Del artikel

Billedet ovenfor: Rahim er lænket til sin seng efter en fejlslagen operation.

Vores lokale samarbejdspartner i det lukkede muslimske land, som vi af sikkerhedshensyn ikke kan nævne navnet på her, er i kontakt med Rahim og har mulighed for at hjælpe ham bl.a. med medicin og hygiejneartikler med støtte fra Dansk Europamissions givere.

Fejlopereret – nu kan døvstumme Rahim heller ikke gå

Døvstumme Rahim har i en periode lidt af rygsmerter, hvorfor hospitalet valgte at udføre en operation på ham. Desværre skete der fejl, og derfor har han ikke kunnet gå efter operationen. Rahims hustru, der også er døvstum, er ved at miste synet, så hun nu næsten er blind. Parret har to voksne børn, som kan tale og høre. Datteren er gift, og sønnen passer sin far i denne vanskelige tid.

Rahim og familien tager imod Jesus

Dansk Europamissions kontakter fortæller: ”Vores ven besøgte Rahims hjem og fortalte ham om Jesus, og han tog imod Jesus i sit hjerte, men hans hustru tænker stadig over det. Vi besøgte Rahim, og han spurgte os, om vi ville bede for ham. Det gjorde vi så. Efter nogle dage besøgte vi ham igen, hvor vi havde købt nogle vigtige ting med til ham. Hans børn var hjemme. Han bad os om at fortælle børnene om Jesus, og de tog også imod Jesus”, fortæller vores lokale samarbejdspartner.

Rahims muslimske familie lægger pres på ham

Nogle dage efter at Rahims børn også havde taget imod Jesus, møder Rahims muslimske familie op sammen med en mullah. I fællesskab forsøger de at overtale Rahim og hans børn til at vende tilbage til islam og fornægte kristendommen. ”Da vores folk besøgte Rahim, fortalte han med tårer i øjnene, hvad der var sket. Men han spurgte, om vi fortsat ville bede for dem”, beretter Dansk Europamissions lokale samarbejdspartner.

Tak om du vil være med til at bede for Rahim og hans familie.  Bed om at de må stå fast i deres nye tro, og at Gud må bringe styrke, opmuntring og helbredelse til ham.

Også tak til Dansk Europamissions givere, der trofast sikrer, at vores lokale samarbejdspartner i dette land kan hjælpe mennesker som Rahim og andre fattige og forfulgte kristne.

*Rahims navn er ændret af sikkerhedshensyn.

Støt Forfulgte kristne generelt