Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Mohsen betaler prisen – først for bordelbesøg, siden for sin nyfundne tro

Efter at være blevet arresteret pga. bordelbesøg bliver iranske Mohsen nu også arresteret for at dele sin tro.

Af Nina Heise Knudsen

Del artikel

Som et lyn fra en klar himmel mister teenageren Mohsen sin far. Depressionsramt søger han forgæves efter mening og sandhed i buddhisme, hinduisme og zarathustrisme. Selvom han søger, finder han ikke det, han har allermest behov for.  ”Snart hengav jeg mig til synd og mistede alt håb. En dag blev jeg arresteret på et bordel og blev idømt adskillige piskeslag. Dommeren spurgte mig, om jeg ville have piskeslagene uddelt lidt efter lidt, eller alle sammen på samme tid. Jeg bad om at få alle piskeslagene på samme tid. Jeg følte, at jeg havde fortjent at blive straffet”, fortæller Mohsen.

Jesus giver mening og sandhed

”Et par år senere mødte jeg en kristen, og så begyndte tingene at ændre sig. Efter at jeg havde læst Det Nye Testamente, følte jeg en fred falde over mit hjerte, og jeg så, at Jesus var den mening og sandhed, som jeg havde søgt efter i al denne tid”, forsætter Mohsen. Drevet af sin nyfundne tro begynder Mohsen at dele Guds Ord med andre. Han fortæller: ”Blot få dage efter at jeg havde givet Jesus mit hjerte, var jeg ude og give Guds Ord videre til andre: Jeg ville have, at andre skulle finde det, som jeg havde fundet”.

 Arrestation stopper ikke Mohsen

Som kristen må Mohsen betale den pris, som mange andre iranske kristne har betalt før ham. Han bliver arresteret og tilbageholdt af politiet, fordi han aktivt deler sin tro. Mohsen fortæller:  ”Flere år senere blev jeg arresteret igen – denne gang fordi jeg delte min tro med andre – og blev tilbageholdt noget tid. I tiden efter min arrestation var jeg først lidt nervøs for at fortsætte min tjeneste, men Herren gav mig mod. Så jeg fortsatte med at række ud til søgende mennesker og oplære troende.”.

De iranske kristnes glæde, taknemmelighed og begejstring over at opleve frelse og tilgivelse er så stor, at de må dele den med andre, også selvom prisen er høj. Du kan være med til at sikre, at endnu flere iranere får adgang til Guds Ord og finder meningen og sandheden med deres liv. Det koster 40 kr. at give en iraner Det Ny Testamente på farsi. Tak om du vil støtte bibelsmuglingen til de iranske kristne.

Støt Iran: Indsmugling af Nye Testamenter