Iran

Ikke-kategoriseret

Farshid har stadig brug for forbøn

Ikke alene sad Farshid Fathi i fængsel i fem år for sin tjeneste som præst i undergrundskirken i Iran. Mens han var i fængsel oplevede han også den smerte, at hans familie gik i opløsning. Farshid, hans børn Rosanna på 12 år og Bardia på 7 år samt hans forhenværende hustru har brug for vor forbøn.

Af Samuel

Del artikel

Det glæder os at kunne meddele at Farshid Fathi, som blev løsladt fra fængslet i december, kunne forlade Iran i sikkerhed for flere uger siden. Af hensyn til hans sikkerhed fortæller vi ikke, hvor han opholder sig i øjeblikket.

Hans familie og venner kan næsten ikke finde ord for, hvor glade de er for, at Farshid nu er fri. Han er ved godt helbred og har mange gribende historier at fortælle om Guds trofasthed under hans tid i fængslet.

Farshid kunne mærke at der blev bedt for ham

Farshid siger: ”Jeg er en fri mand i dag fordi vor Frelser var tro mod mig. Hans ufattelige kærlighed og nåde var meget, meget større end jeg havde forestillet mig”. Han er dybt taknemmelig for alle vore bønner. Farshid fortæller, at han kunne mærke ”duften af Guds folks bønner” mens han var i fængsel.

Han er dybt taknemmelig for alle jeres bønner. Farshid fortæller, at han kunne mærke ”duften af Guds folks bønner” mens han var i fængsel. 

Familien har brug for forbøn

Samtidig med at vi deler disse gode nyheder, må vi dog desværre også fortælle, at Farshids ægteskab med hans kone Leila led under hans tid i fængslet. Selvom deres nære venner bevarede håbet om, at deres ægteskab ville blive genoprettet efter hans løsladelse, så er deres skilsmisse allerede blevet offentliggjort.

Der ligger nu en svær tid foran Farshid, Leila og deres to børn, Rosanna på 12 år og Bardia på 7 år. Bed for dem alle i denne tid, hvor de prøver at genopbygge deres liv. Bed om at deres ægteskab må blive genoprettet.

Farshid planlægger nu at bruge de næste tolv måneder på at komme sig oven på sine trængsler i fængslet og at bruge tid sammen med sine børn så snart som muligt. Han har brug for hvile og komme til hægterne efter tiden i fængslet. Han har ikke planer om at genoptage sin offentlige tjeneste i denne periode.

Trods sine lidelser elsker Farshid Gud inderligt og har været tro mod Ham.

Det koster 80 kr. at give en bibel til mennesker i Iran eller iranere i andre lande i Mellemøsten.

Støt