Sri Lanka

Ikke-kategoriseret

Rejs med til Sri Lanka

”Det er en stor opmuntring for de srilankanske kristne når kristne fra Danmark besøger og hjælper kirken”, fortæller vores projektkoordinator Monroe Jayasuriya.

Af Redaktionen

Del artikel

De forfulgte kristne har brug for hjælp og vished om at de ikke er alene! Har du lyst til at rejse ud og gøre en forskel for forfulgte og fattige kristne, så har du nu muligheden for konkret at hjælpe vores brødre og søstre i Sri Lanka!

Læs mere om forfølgelsen i Sri Lanka her.

I Sri Lanka er mange kristne ikke kun udsat for forfølgelse. De er også så fattige at de ikke har råd til en bibel. På turen vil vi derfor besøge kirker, hvor der er behov for bibler, og dele dem ud til de kristne.

[clip url=”https://vimeo.com/102912855″]

På grund af fattigdommen i Sri Lanka overvejer nogle pastorer at finde bedre lønnet arbejde. Vi vil derfor besøge sådanne pastorer og hjælpe til i et indkomstskabende projekt, hvor der deles køer, høns og geder ud til fattige kristne så de kan starte egen virksomhed.

[clip url=”https://vimeo.com/102915807″]

I sommer var tre danske piger i Sri Lanka for at dele bibler ud til de forfulgte kristne. Det var en stor oplevelse for dem at møde og være med til at hjælpe og opmuntre de forfulgte kristne. Læs artiklen om deres oplevelser her.

Hvad kræver det af dig?

  • At du har et ønske om at hjælpe og opmuntre forfulgte kristne og vil deltage i det arbejde teamet skal udføre på turen.
  • Du skal være mellem 18 og 35 år.
  • Rejsen er i uge 7 (13. til 20. feb.) 2016.
  • Prisen er 6.500 og dækker alle omkostninger på rejsen.

Læs mere om rejsen i denne brochure…

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker at tage med, så skriv til rejseleder Elisabeth Poulsen elisabeth@daneu.dk eller ring 44 44 13 13 og hør mere.