Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Fængslede Farshid: ”Natten får en ende”

Vor fængslede bror Farshid har fra Evinfængslet i Iran netop sendt dette gribende brev, som vidner om Guds trofasthed i vanskelige situationer.

Af Samuel

Del artikel

Farshid skriver:

”I vore liv er der nætter: ensomme nætter, nætter med mareridt, nætter med feber og smerte, endeløse nætter i fængsel, nætter med savn, nætter med åndedrætsbesvær og nogle frygtelige, uforklarlige nætter… For dem som lever i denne verden, er det uundgåeligt at opleve disse nætter, selv for dem, som vandrer tæt på Kristus.

Når et barn har en dårlig nat ligger barnets far eller mor tæt på det gennem natten og aer ømt dets ansigt, kysser barnets kinder igen og igen, siger barnets navn med den mest kærlige stemme og de bliver ved med at se på barnets ansigt indtil den dårlige nat er overstået. 

Så åbner barnet sine øjne og tænker at hans far lige er kommet! Barnet kunne ikke mærke hans fars åndedræt, mens det kæmpede med sine mareridt. På samme måde, når vore dårlige nætter i vore liv slutter, åbner vi måske øjnene og tænker at vor himmelske Far først lige er kommet. Men i virkeligheden var han der ikke kun om morgenen, men Han var med os gennem vort livs mørke nat… Så jeg er fuldstændig sikker på, at til slut vil ”retfærdighed stråle som solen og bringe lægedom (Malakias 3:20)”

Tak for din trofaste forbøn for Farshid, som er midt i en mørk nat, og dog venter på morgengry. Farshid har siddet i Evinfængslet i næsten 43 måneder – udelukkende på grund af hans kristne tro og tjeneste. Det er en stor opmuntring for at ham at hans familie udover jorden beder for ham.

Bed for:

  • At Farshid må fortsætte med at finde styrke i Herren.
  • Hans vidnesbyrd for sine medfanger på afsnit 350 i Evinfængslet
  • At de andre fanger også må blive styrket og opmuntret.

Til trods for fængsel og forfølgelse er de iranske kristne meget frimodige og glade over at tro på Jesus. De vidner om ham og flere og flere kommer til tro i Iran. Siden det islamiske præstestyre tog magten i 1979 er antallet af muslimer, der er konverteret fra islam til den kristne tro, steget fra 500 til 400.000, hvilket endda er et konservativt skøn. Gennem Dansk Europamission kan du give Bibler til de nye troende, så de kan lære Gud bedre at kende og vokse i troen.

Du kan give mennesker den bedste gave man kan ønske sig.

Støt