Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Jesus mødte den iranske narkoman Yousef

Da Yousef fyldte 15 var han blevet hjemløs. En smertelig barndom, fyldt med brudte relationer, udviklede sig til afvisning og håbløshed. Han ramte bunden og overvejede selvmord. Men han overlevede på en eller anden måde og vendte sig i stedet mod cigaretter og alkohol for at lindre smerten.

Af Samuel

Del artikel

Afhængigheden tog hurtigt fat og trak ham ind til hårdere stoffer. I ni år kæmpede han med heroin, opium, kokain og amfetamin.

Så, ud af det blå, blev hans kæreste kristen. Og hvad værre var: hun nægtede at gifte sig med ham medmindre han også blev kristen. Yousef hadede kristne, og gik endda med mordtanker om en kristen leder han kendte. Men for at føje sin kæreste, begyndte Yousef at komme i en kirke der blev ledet af en der var uddannet gennem Elam Ministries. Hans hjerte var dog stadig forhærdet. Stofferne fortsatte også: nogle gange havde han brug for op til otte fix om dagen, og han var stadig mistænksom over for de lokale kristne og den kærlighed de viste ham.

En dag tog Yousef ved et uheld en overdosis og endte i koma i to dage. Mens han var i koma, havde han en drøm: han så Jesus tage den rene, hvide kjortel af som han havde på, og give Yousef den på. Da han vågnede, overgav Yousef sig endelig, nu hvor han vidste at Jesus ønskede at gøre ham fri for stofferne. Med hjælp fra lokale troende blev Yousef befriet fra afhængighedens lænker. Ændringen i hans liv var så stor at Yousefs far efterfølgende gav sit hjerte til Jesus, og forholdet til familien er begyndt at hele.

Bed for:

  • Yousef i hans tjeneste
  • at mange må blive fri for stoffer i Jesu navn
  • at kirker må blive rustet til at hjælpe stofmisbrugere

Giv de iranske kristne flere Ny Testamenter

De forfulgte kristne i Iran beder om flere Ny Testamenter.  De står midt i en stor vækkelse, og har brug for Ny Testamenter til de tusindvis af iranere der er åbne for Evangeliet.

Millioner af mennesker i det muslimske Iran der lever i et åndeligt mørke. De ved ikke at de kan kende Gud som deres kærlige far – blot ved at tro på Jesus Kristus.

Du kan være med til at møde deres dybe åndelige behov ved at give en gave således at Det Nye Testamente kan smugles ind til de forfulgte kristne i Iran. Det betyder at de kristne kan sprede Evangeliet og bringe håb og glæde til mennesker i nød.

For ca. 247 kr. kan du hjælpe syv mennesker. Din gave vil blive smuglet ind i Iran så mennesker kan modtage Det Nye Testamente på deres eget sprog. 70 dyrebare eksemplarer fra dig koster ca. 2.470 kr. Der er et desperat behov i Danmark vil være med til at give Evangeliet til mennesker i Iran.

Giv Ny Testamenter nu: 

Støt

Kilde: Dansk Europamissions samarbejdspartner Elam Ministries