Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Rig og vred forretningsmand fundet af Kristus

Han var en rig, ung guldhandler som arbejdede i byens bazar. Da han fyldte 20, havde han allerede opnået mere succes end de fleste gør på et helt liv. Ali havde råd til alle livets goder. Han gjorde lige hvad han havde lyst til, og snart var han en kæderygende alkoholiker, afhængig af marihuana og opium.

Af Samuel

Del artikel

Høj som han var, på hvad det nu måtte være for et stof der summede i hans hoved, var han charmerende og populær. Det var nemt at lave forretninger. Hver dag var der overskud.

Men inderst inde var han meget vred. Der var gift i hans hjerte. Det var især slemt om morgenen. Ofte fik han mor hans raseri at føle. En gang smed han endda kopper og underkopper efter hende. Hun havde ingen svar. Han havde ingen svar.

Så havde Ali en underlig dag. Tre gange, fra tre forskellige mennesker, fik han at vide at Jesus kunne ændre ham. Og han ville gerne ændre sig. Først kom en ven fra bazaren og fortalte ham om Jesus. Så om aftenen den samme dag, var der to af hans venner der uafhængigt af hinanden delte Evangeliet på internettet.

Da den tredje af hans venner begyndte at fortælle om Jesus, blev Ali spændt og glad. Dette var ikke noget tilfælde: én dag, tre forskellige venner, ét budskab. Gud prøvede helt sikkert at komme i kontakt med ham.

Ali lagde sig på knæ og bød Jesus velkommen i sit liv. Han vidste med det samme at han var nødt til at holde op med at tage stoffer. Efter en dag med svære abstinenser var han fri. Vreden forsvandt også. Han blev fyldt med fred.

Et par uger senere kom en ven fra bazaren forbi for at få et fix. Han vidste at Ali altid havde gode forsyninger. Ali fortalte ham at han ikke havde nogen stoffer. Vennen troede at han lavede sjov. Alle vidste at Ali altid havde stoffer. Men Ali havde ikke nogen stoffer til sin ven. Han havde Nogen der var meget bedre. Og Ali talte med sin ven om Jesus Kristus, syndernes ven.

Ali er et typisk eksempel på de mange tusinder der i disse dage kommer til tro på Jesus. Kirkevækst har meget lidt at gøre med indviklede teologiske argumenter, og alt at gøre med Jesus der kommer ind i et rodet liv, skaber orden i det og lever i en Ali eller en Fatimeh og giver glæde og et formål.

Bed for at:

  • Ali fortsat vil vokse som discipel og sjælevinder
  • flere som Ali vil møde den levende Kristus
  • evangelister vil dele Evangeliet

Giv de iranske kristne flere Ny Testamenter

De forfulgte kristne i Iran beder om flere Ny Testamenter.  De står midt i en stor vækkelse, og har brug for Ny Testamenter til de tusindvis af iranere der er åbne for Evangeliet.

Millioner af mennesker i det muslimske Iran der lever i et åndeligt mørke. De ved ikke at de kan kende Gud som deres kærlige far – blot ved at tro på Jesus Kristus.

Du kan være med til at møde deres dybe åndelige behov ved at give en gave således at Det Nye Testamente kan smugles ind til de forfulgte kristne i Iran. Det betyder at de kristne kan sprede Evangeliet og bringe håb og glæde til mennesker i nød.

For ca. 247 kr. kan du hjælpe syv mennesker. Din gave vil blive smuglet ind i Iran så mennesker kan modtage Det Nye Testamente på deres eget sprog. 70 dyrebare eksemplarer fra dig koster ca. 2.470 kr. Der er et desperat behov i Danmark vil være med til at give Evangeliet til mennesker i Iran.

Giv Ny Testamenter nu

Støt nu