Mellemøsten

Ikke-kategoriseret

Hvor herligt lyder fodtrinene af dem, der bringer godt budskab

Af Redaktionen

Del artikel

I en tid hvor borgerkrigen raser i Syrien og sender mennesker i døden. I en tid hvor kristne i storbyen Lahore i Pakistan er under angreb fra ekstremistiske muslimer der brænder og plyndrer fattige kristnes ejendom. I en tid, hvor menneskehandlere på kynisk vis tjener på at sælge unge kvinder til prostitution og dermed ødelægger og forkrøbler pigernes opfattelse af ægte kærlighed.

Ja, det er i en sådan tid at der er særligt brug for gode nyheder. Det er i sådan en tid, at lyset må skinne for dem der har brug for et godt budskab der kan give dem forvisning om at de er elsket af Gud. Det er nu at der er brug for det kristne budskab om Jesus Kristus til alle mennesker på denne jord.

SAT-7 bringer godt budskab

SAT-7’s kristne programmer bringer det kristne budskab ind i hjemmene i Mellemøsten og Nordafrika. Steder hvor det ofte kan være svært at have den kristne tro, og hvor regeringer med vold og magt forsøger at lukke dørene for det gode budskab.

Kristne har brug for opmuntring og styrke i lande som Iran, hvor SAT-7’s kristne tv-programmer også når ind. Måske er det netop de kristne udsendelser som SAT-7 sender ind i landet der styrker dem i troen, så de kan holde ud.  Tak for en god gave som vil bringe et livsforvandlende budskab ind til de mennesker der lige nu er i sorg over deres livssituation. Der er brug for et budskab der kan overgå mørkets budskab. Du kan støtte det gode budskab med det vedlagte girokort.

“Mine døtre elsker SAT-7’s børneprogrammer så meget. De er blevet en vigtig del af deres liv, og de lærer så mange ting. Min tre år gamle datter lærer sin søster sangene, og så danser de sammen. Jeg vil gerne takke jer som mor for at I hjælper mine børn til at elske Jesus og hinanden”. (Mor fra Egypten.)

16a-Her er det kristne i Egypten der vasker fattige kristnes fødder i et slumområde. Disse børn har brug for at høre det gode budskab.