Ikke-kategoriseret

Starthjælp til en bedre fremtid

Abonnement hos Falch. Hjælp til køretøjet i Danmark. Starthjælp/driftstop/nedbrud. Assistance ydes ved ethvert driftstop ...

Af Redaktionen

Del artikel

Af Hans-Henrik Johansen, bestyrelsesmedlem

Dette er noget af det, Falck tilbyder, og jeg synes, at det på mange måder også gælder for Dansk Europamission: Vi skal yde starthjælp.

Dem, vi arbejder for, er vore kristne brødre og søstre rundt omkring i verden, der på forskellig måde har brug for hjælp til at komme i gang eller til at komme videre. Gud skaber troen i sine børn, Han sammensætter menigheder. Alle har deres særpræg og opgaver i den sammenhæng / i det land, hvor de er. (Det er fantastisk at opleve, hvor mange brødre og søstre vi har på tværs af landegrænser og trossamfund)

Vores vigtigste vision og mission er efter min mening at yde starthjælp, gerne med et hurtigt boost ligesom Falck, når de giver strøm til et dødt batteri og dermed får motoren i gang igen. Andre biler skal på værksted – måske skal batteriet skiftes, måske er det hele brændt sammen.

Vi skal ikke lave “motorer” eller bygge menigheder op fra bunden, vi skal finde frem til dem, der har brug for en “opladning” og give dem den rigtige hjælp. Der er stor forskel på sådanne opladere. Der er små til de batterier, vi har derhjemme, og store til biler, lastvogne osv. Nogle tåler megen kraft på én gang, andre skal have lidt af gangen. Der kan være stor forskel på størrelse og effekt.

Her skal vi finde visdom til at give hjælpen på rette måde. For lidt giver ingen virkning, for meget kan ødelægge det hele.

Bed om, at vi må få vejledning, så vi finder frem til dem, der trænger til vores hjælp, og visdom til at give hjælpen i den rette mængde. Vort mål er at hjælpe forfulgte og forkynde evangeliet ved at række den hjælp videre, som Gud har givet os, og ved at bede om, at Han ved Jesu forsoning og Helligåndens kraft skaber den frelsende tro i menneskenes hjerter.

Med tak til de mange, der er med til at hjælpe.