Pakistan

Hjælp til selvhjælp til nødlidende kristne

Noreen fra Pakistan kæmper for sine søskende

Hun ønsker at komme på en af Dansk Europamissions syskoler, hvor hun kan føle sig tryg.

Af Henrik Due Jensen

Del artikel

Noreen er 17 år og har to blinde søstre og en bror. Hendes far er narkoman, og hendes mor døde for tre år siden. Noreen arbejder hos en muslimsk familie, da hun har ansvar for sin bror og sine blinde søstre.

Da hendes søstre er blinde, og hendes bror er for lille til at hjælpe, arbejder hun alene i forskellige hjem. En dag generede nogle drenge hende og forsøgte at voldtage hende, men hun havde held til at flygte, og næste gang var hun meget forsigtig. På grund af sin situation og for sine blinde søstres og sin lillebrors skyld var hun nødt til at arbejde, og hun besluttede at arbejde, for hvis hun holdt op med at arbejde, hvordan skulle de så kunne overleve? Derfor – for familiens skyld – begyndte hun igen at arbejde i forskellige hjem, men hun vidste ikke, at hun denne gang ville skulle udholde megen smerte og forfølgelse. Hun blev offer for et af husets overhoveder. Han voldtog hende og beskyldte hende for at have stjålet penge fra hans tegnebog, mens han gik udenfor et øjeblik. Hun græd og bad for sit liv: “Jeg har ikke gjort det”, men hun fortalte os, at han ikke desto mindre voldtog hende og slog hende slemt. Der var ingen, der hørte hendes skrig……….for hendes skrig var stumt!!!

Hun ønsker at give sin lillebror og sine blinde søstre god mad, en uddannelse og en bedre fremtid, men det er ikke let. Da Noreen blev fanget af denne brutale mand (som var den næsthøjest rangerede i den muslimske familie), og han voldtog hende, ønskede hun at dø, men da hun så sin brors og sine søstres ansigter, besluttede hun ikke at begå selvmord, men at leve for deres skyld og for at dække deres behov for mad, tøj og uddannelse etc. etc.

Hun ønsker ikke at arbejde mere, men hun ønsker at komme på en af Dansk Europamissions syskoler, hvor hun kan føle sig tryg. Når hun har afsluttet skolen, kan hun tjene penge nok til at betale for sine blinde søstres livsfornødenheder og sende sin lillebror i skole.

Af alle disse grunde beder vi om jeres venlighed og deltagelse. Vi beder om forbøn for denne pige, så vi kan hjælpe hende med at komme på syskole. Giv Noreen og andre piger som hende mulighed for at komme på syskole nu: 

Støt