Usbekistan

Ikke-kategoriseret

Bed for den fængslede pastor Dmitry Shestakov

Af Redaktionen

Del artikel

I Usbekistan måtte pastor Dmitry Shestakov fejre sin 40 års fødselsdag 09.04 i en arbejdslejr.

På billedet ses Dmitry Shestakov med sin familie – som han nu er adskilt fra.

Han fik 09.03.07 fire år i en åben arbejdslejr for sine kristne aktiviteter. Dommen begrundede frihedsberøvelsen med, at ”muligheden for genopdragelse ikke forelå, hvis ikke personen blev isoleret fra samfundet.”

Senere blev dommen ændret til arbejdslejr. Shestakovs advokat ankede dommen 16.03.07, men en ny dato i retten er ikke givet. Siden 2003 har Shestakov været pastor for en helt og fuldt godkendt afdeling af Full Gospelkirken i Andijan.

Shestakovs otteårige datter Vera skriver: “Far er god, elsker sjov og er gavmild. Jeg savner ham meget. Mor græder tit og er bekymret for ham.”