NB! Kampagnen er afsluttet.

I en storby på Sri Lanka bor Jeewani*. Hun arbejder i en kirke. I kirken kommer der 70 mennesker. I øjeblikket har de problemer med at holde gudstjenester. I mange år har kirken fungeret fint, men for nyligt har en utilfreds nabo taget drastiske metoder i brug mod den. Naboen har af og til tidligere klaget over lydniveauet, og nu har han pludselig indberettet menigheden til politiet. Heldigvis slap kirken med en advarsel.

Udover stridigheden med kirkens nabo sker det, at buddhistiske religiøse ledere i området kommer forbi og forstyrrer og stopper gudstjenesterne. Menigheden har altså sit at slås med. Dog er der et lyspunkt. I nabolaget er der også en del, der har sagt, at det er en velsignelse at lytte til kirkens lovsang.

Jeewani oplever ikke forfølgelse af sin familie og venner, men hun oplever forfølgelse fra lokalbefolkningen. Når det sker, mærker hun, at kirkefællesskabet har givet hende styrke i tilværelsen.

Hun er overbevist om, at Gud vil gå med hende og lede hende. Jeewani tror, at der er en velsignelse i forfølgelse. Dertil siger hun: ”Tag imod den med glæde.”

Det seneste vi har hørt fra Jeewani er, at hun har mistet sin mand af naturlige årsager.