Iran

Bibelsmugling og -oversættelse

Asal fra fængslet: Fortæl dem, jeg stadig er Hans discipel

Kærlighed driver iranere til at dele deres tro med deres landsmænd - også selvom det indebærer en risiko.

Af Samuel

Del artikel

En af de nye kristne iranere er Asal. Kort tid efter, hun blev kristen, fandt hun ud af, at de kristne, hun kendte, fortalte andre i hendes hjemby i Iran om Jesus. Hun ville gerne hjælpe.

“Kender du risikoen?”, spurgte hendes præst.

“Ja. Selvom jeg kommer til at lide, ønsker jeg at tjene Jesus”, svarede hun.

I løbet af det næste år fik mange tusinder mulighed for at høre Guds Ord gennem Asals hjælp. Men for nogle måneder siden blev hun arresteret. Embedsmænd sendte muslimske ledere, der skulle presse hende til at vende tilbage til Islam. Dag efter dag fik hun at vide, at hvis hun frasagde sig sin tro, ville hun blive løsladt.

Kristne venner bad inderligt for, at hun måtte få styrke. Så for nylig besøgte et familiemedlem Asal i fængslet og kom tilbage med et kraftfuldt budskab fra hende: “Send mine hilsner til mine brødre og søstre i Kristus og fortæl dem, at jeg stadig er Hans discipel.”

Sådanne vidnesbyrd gør stort indtryk, når man bor i et trygt land som Danmark. Asals kærlighed til mennesker, der endnu ikke havde hørt om Jesus, var større end hendes frygt for endda at komme i fængsel. Kærlighed drev hende til at dele sin tro med dem, selvom det ikke var ufarligt.

Det er på grund af mange modige kristne som Asal, at kirken i Iran vokser så hastigt. Guds storhed åbenbares gennem deres liv, hvor de modigt går ad den vej, som Gud har kaldet dem til.

Dansk Europamissions givere spiller en stor rolle for kirken i Iran, gennem bøn og økonomiske støtte. Det er en ære og et privilegium, at vi fra Danmark kan støtte undergrundskirken i landet.

Støt Iran: Indsmugling af Nye Testamenter