Afghanistan, Algeriet, Aserbajdsjan, Bangladesh, Egypten, Indien, Indonesien, Irak, Iran, Jordan, Kasakhstan, Kina, Kirgisistan, Libyen, Mellemøsten, Nigeria, Pakistan, Saudi-Arabien, Syrien, Tadsjikistan, Turkmenistan, Tyrkiet, Usbekistan

Ikke-kategoriseret

30 dage i bøn for den muslimske verden

Bedefolderen ”30 dage i bøn for den muslimske verden” er udkommet i ny, aktuel udgave - gældende for ramadanen 2015, fra den 18. juni til den 17. juli.

Af Samuel

Del artikel

Ideen er at vi ved at bede for muslimer vil se at deres hjerter åbner sig for evangeliet, og de 30 dage er den tid fastemåneden ramadan varer. Til hver af dagene er der et specielt emne at bede for, relateret til muslimer i forskellige dele af verden. Her er vidnesbyrd om hvordan muslimer er kommet til tro på Jesus som Herre og Frelser.

I 25 år er bønneheftet udkommet, og i netop de 25 år har en bevægelse af muslimer der kommer til Kristus, taget fart. Brug heftet hver dag i ramadan, og rekvirerer gerne flere til dem du kender der gerne vil være med til at bede. På den måde kan du være med i en verdensomspændende bønnekampagne, og du vil få at se at Gud gør store ting!

Download bedefolderen her…