Usbekistan

Fortalervirksomhed

Dansk oversættelse af det vigtige brev til Tohar

Af Samuel

Del artikel

Kære broder Tohar

Jeg har hørt om din fængsling, og det har bevæget mit hjerte. Derfor sender jeg dig denne hilsen for at sige til dig at jeg beder til Gud for dig.

Guds fred være med dig, kære ven i Kristus. Jeg hilser dig med vor Herre og Frelser Jesu Kristi kærlighed.

Husk på ordene i Esajas 9,5: »For et barn er født os, en søn er givet os, og herredømmet skal ligge på hans skuldre. Man skal kalde ham Underfuld Rådgiver, Vældig Gud, Evigheds Fader, Freds Fyrste.« Jeg er taknemmelig for at Jesus, fredens fyrste, er hos dig, selv i fængslet.

Vær forvisset om at Herren aldrig vil glemme dig, for han har sagt: »Jeg lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke.« Derfor kan vi med overbevisning sige: »Herren er min hjælper, jeg skal ikke frygte, hvad kan et menneske gøre mig?« (Hebr. 13,5-6)

Husk også ordene fra 1. Mosebog 28,15: »Jeg vil være med dig og bevare dig overalt, hvor du går. Og jeg vil føre dig tilbage til dette land; jeg vil ikke svigte dig, men gøre, hvad jeg har lovet dig.«

Jeg beder også for din familie, og jeg er taknemmelig for at Herren vil trøste dem og tilfredsstille alle deres behov, såvel som dine behov..

Modtag mine hjertelige hilsner.

Din ven fra Danmark