Usbekistan

Fortalervirksomhed

Bed for Tohar Haydarov fra Usbekistan

Af Redaktionen

Del artikel

Den 1. juni 2010 kunne Dansk Europamission fortælle, at den 27-årige Tohar Haydarov var blevet idømt 10 års fængsel for narkobesiddelse for “ulovligt salg af narkotika eller psyko-farmeka i store mængder”. Det er anklager, som hans medtroende insisterer på, er opdigtede og er en straf for hans kirkelige aktiviteter. 

Den 8. juli 2010 fortæller nyhedstjensten Forum 18, at usbekiske baptister beskriver hans sundhedstilstand som normal. Desuden håber han på, at retten vil ske fyldest og han vil blive løsladt.

Billedet

Dansk Europamission har modtaget dette bedekort fra Usbekistan med et billede af Tohar Haydarov, med opfordring til forbøn for ham ud fra ordet i Hebræerbrevet 13:3: Husk på dem, der er i fangenskab, som om I var deres medfanger, og på dem, der mishandles, så sandt som I også selv har en krop.

Tak for din forbøn for Tohar Haydarov.

Ønsker du at skrive et opmuntrende brev til Tohar Haydarov, kan du kontakte Dansk Europmassion på 4444 1313 eller info@forfulgtekristne.dk og få tilsendt et opmuntrende brev oversat til usbekisk samt adressen på fængslet han sidder i.